Ce i-ai spune daca ar pleca? Delia Rus te ajuta cu mesajul!
2016-09-12 20:06:19

Desi la inceput de drum, tanara artista Delia Rus a ales sa debuteze cu o piesa absolut emotionanta, sub numele de “Daca Pleci”.

Delia si-a descoperit pasiunea de la varsta de 7 ani, cand parintii au observat talentul copilei si au inceput sa o incurajeze in aceasta directie. Timida din fire, si-a gasit refugiu in muzica si a preferat sa lase versurile sa-i poarte mesajul.

Tanara a urmat cursurile Liceului de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati unde a studiat canto clasic, timpul liber preferand sa-l petreaca alaturi de familie si prieteni. Desi a trebuit sa treaca peste multe piedici pana sa demonstreze tuturor ca marea ei dragoste a fost si va ramane muzica, Delia a privit obstacolele ca o motivatie de a progresa si merge inainte.

Visul tinerei de a fi in fata publicului a fost in pericolul de a nu se indeplini de mai multe ori, dar ambitia de a-si face glasul auzit, au facut-o sa-si ia inima in dinti, sa treaca peste timiditate si sa infrunte Bucurestiul si viata de adult cu tenacitate si determinare. Nu s-a lasat descurajata de dificultatile materiale si spirituale ale unui artist la inceput de drum, intalnindu-si muza in aceste circumstante.

Despre piesa si inspiratia care a stat la baza procesului de creatie, Delia declara ca versurile reprezinta ceva real. “Atunci cand o cant simt fiecare vers asa cum e el si imi amintesc ce m-a facut sa il scriu. Vreau sa fie auzita de cat mai multi oameni, sa simta ce am simtit si eu cand am scris-o.”

Scrisa la inceputul unei relatii, Delia declara ca si-a expus temerile in versurile piesei, inspiratia a venit din nesiguranta acelui moment.

“Daca pleci” este o declaratie sentimentala a unei inimi indragostite, insotita de o linie melodica suava.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noul single, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *