Ce femeie ai lângă tine, în funcție de semnul zodiacal, angelică sau malefică?
2018-09-26 12:23:01

Ce femeie ai lângă tine – Zodia ei spune totul! În funcție de partenera pe care o ai, îți poți da seama cât este de angelică sau de malefică, în funcție de semnul zodiacal sub care s-a născut! Citește articolul nostru și vei afla!

Berbec

Femeia Berbec poate fi destul de intimidantă, pentru cei din jur, căci are o personalitate puternică, ce poate domina aproape orice bărbat. Dacă vrei să nu devină malefică, trebuie să fi opusul ei, adică împăciuitor și calm, altfel relația voastră nu are sorți de izbândă.

Taur

Cu femeia Taur nu te joci, ea are foc în suflet și acaparează tot ce o înconjoară. Are propria ei viață și nu se va implica într-o relație doar de dragul de a avea un partener. Ea poate frânge inimile celor din jur, căci face totul în ritm propriu. Nu joacă niciun joc cu ine, dacă nu respecți regulile impuse de ea. Auci!

Gemeni

Sunt femei cu două fețe, așa că nu ști niciodată la ce să te aștepți, din partea lor. Vor încerca mereu să ascundă sub preș defectele, scoțând în evidență doar calitățile. Când nu le mai convine ceva în relație, scot la iveală latura negativă și pleacă, asta ca să rămâi și cu un gust amar. Îți vor căuta ție defectele și vor da mereu vina pe ce ai făcut tu, nu pe ce au greșit ele. Malefice, malefice!

Rac

Acestea sunt, de departe, femeile angelice ale horoscopului. Împrăștie iubire, peste tot în jurul lor și trec cu vederea multe dintre răutățile celor din jur. Au încredere în ele și sunt sigure că, prin iubire, pot schimba lumea. Super, jos pălăria în fața voastră!

Leu

Femeia Leu este romantică desăvârșită și va face orice pentru persoana iubită. Totuși, dacă iubirea nu este împărtășită, va răgni ca nimeni alta și nu se va opri până când nu își va face partenerul să nu o uite niciodată. Este o femeie răzbunătoare!

Fecioară

Este poate cel mai critic semn zodiacal și, dacă îl asociezi cu femeia, devine și mai rea. Cum este o fire nesigură și geloasă, va încheia destul de repede relațiile de iubire, dar și cele de prietenie. Este aproape imposibil să vezi constant aceiași oameni în viața ei!

Capricorn

Sunt perfecționistele zodiacului, așa că nu te aștepta la îngăduință din partea lor. Se străduiesc să fie cele mai bune și le iese, pentru că sunt foarte determinate. Dacă știi că poți ajunge la nivelul unei astfel de partenere, începe o relație, altfel nu. Nu este malițioasă, ci doar dedicată!

Săgetător

Această femeie va fi cel mai dur critic al tău, însă nu te gândi că este ceva negativ! Dacă ai o astfel de femeie în viața ta, nu se va lăsa până ce nu te va vedea ajuns pe cea mai înaltă culme socială și financiară. Femeia Săgetător este aur, într-o relație.

Scorpion

Să te ferești de femeia Scorpion, căci este extrem de abuzivă, îi place să controleze totul și te va înspăimânta cu răutatea ei. Știe să facă pe bon omul, doar atunci când are ceva de câștigat. Este o femeie nemiloasă și taie în carne vie, așa că va călca chiar și peste cadavre, pentru a-și atinge scopul.

Balanță

Sunt femei binevoitoare și încearcă să evite conflictul de orice natură. Sunt firi pozitive, care îți aduc buna dispoziție pe chip și în suflet. Sunt darnice într-o relație și evită să-și pună nevoile pe primul plan. Nu vor avea pretenția de a le da lucruri costisitoare și se vor mulțumi cu lucrurile mici. Ele știu că își pot asigura singure tot ceea ce au nevoie.

Vărsător

Ele evită să stea în relații care nu le aduc niciun beneficiu, oricât ar fi el de mic. Pe de altă parte, dacă ești într-o relație cu o femeie Vărsător, cu siguranță știi cât este de loială. Una dintre cele mai importante calități ale acestei femei este aceea că privește defectele ca pe ceva demn de admirație, iar defectele sale ca pe ceva demn de ură. Nu este malefică, ci vei găsi un echilibru între bunătate și răutate.

Pești

Femeile Pești vor să pară timide, însă nimic mai neadevărat! Ele vor să fie descoperite, după care se dezlănțuie. Odată ce le-ai pătruns în suflet, îți vei da seama că ele sunt cele în care poți avea cea mai mare încredere dintre toate semnele zodiacale. Femeile născute sub acest semn zodiacal, citesc foarte bine oamenii, observându-i cu atenție și culegând informații din limbajul corpului. Nu sunt răutăcioase, dar le place corectitudinea.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *