Ce carucior a ales Radu Valcan pentru baietelul sau si al Adelei Popescu! Taticool Dan Cruceru l-a ajutat cu sfaturi! "O limuzina a carucioarelor!"
2016-06-18 17:07:37

Proaspat parinti, Adela Popescu si Radu Valcan se bucura din plin de primul lor copil pe care l-au asteptat nerabdatori, dar si cu un carucior surpinzator. De acest aspect a avut insa grija Dan Cruceru, fost coleg cu Adela si Radu la Acasa TV. Pentru ca si-a dezvoltat un business cu produse pentru copii, deschizand intre timp si un showroom, Taticool Shop, cu scaune de masa, espressoare de lapte si carucioare de ultima generatie pentru copii, Cruceru le-a recomandat cuplului Adela Popescu – Radu Valcan sa achizitioneze unul dintre cele mai bune cărucioare din lume -IGO Reflect Cosmo Black Special Edition.

“Adela si Radu au ales pentru baietelul lor un carucior care face valuri la ora actuala in lume. Mai precis, are cel mai usor landou din lume, niste dotari exceptionale: saltea cu spuma cu memorie, suspensii pe toate cele patru roti, un mod de pliere revolutionar, materiale impermeabile si reflectorizante. Pe scurt: o limuzina a carucioarelor, deoarece cupride tot ce-si puteau dori de la un carucior.”, ne-a lamurit Dan Cruceru, owner Taticool Shop si blogger la taticool.eu.

Mai jos va las sa vedeti caruciorul, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *