Ce cadou a primit RANDI de la Secret Santa?
2018-12-20 19:11:58

Spiritul sărbătorilor de iarnă se simte și la Famous Production, unde întreaga echipă a aranjat studioul în haine de sărbătoare. În episodul trei din #MiercuriLaFamous – Christmas Edition, Randi și gașca de la Famous împodobesc bradul la studio și ne arată ce cadouri au primit de la Secret Santa. Este primul episod în care puteți vedea întreaga echipă Famous Production, de la management până la PR, producători muzicali și artiști.

Randi a primit de la Secret Santa o cămașă mai specială, în vreme ce Edward Sanda a primit două cărți care să-l inspire. Un lucru este cert, la Famous Production se citește mult, pentru că anul acesta cele mai dăruite cadouri au fost cărțile.
Pentru echipa Famous Production se încheie un an bun, cu 30 de piese marca #FamousProduction lansate în 2018 și colaborări de succes cu 15 artiști, precum Nicole Cherry, Alina Eremia, Dorian Popa, Lidia Buble, Cleopatra Stratan și mulți alții.
Odată cu acest episod, seria #MiercuriLaFamous intră în vacanță până în luna ianuarie, când promite să revină cu forțe proaspete și noi provocări alături de artiști.

Până atunci, iată link-ul unde poți găsi toate episoadele de până acum:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLrejfnxyzQ2ixH_atws5cWxqCSXild0if

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *