Ce au in comun Jorge si Andrei Stefanescu de la trupa Alb Negru
2017-02-16 16:51:46

Cei doi se pregatesc sa devin tatici in curand. Si pentru ca unui tatic cool ii sta bine cu cele mai bune carucioare din domeniu, iata ce au ales Jorge si Andrei de la trupa Alb Negru pentru viitorii lor copii!

Dupa o vizita la show-room-ul cu produse pentru bebelusi al lui Dan Cruceru, la randul sau, unul dintre cei mai cool tatici din media, cei doi cantareti nu au plecat acasa cu mana goala. Ba mai mult, ambii au optat pentru acelasi tip de carucior.

“Dupa cum vedeti, am inceput sa ma pregatesc pentru momentul in care voi deveni tata. Spuneti-mi voi daca-mi sta bine asa”, a scris Andrei Stefanescu pe pagina sa de Facebook.

Si Jorge a a optat pentru Musty Igo, unul dintre cele mai bune carucioare din lume. El a ales un produs extrem de compact la pliere, cu suspensie pe toate cele patru roti, dar si cu saltelute din spuma cu memorie. Orice, pentru confortul bebelusului care urmeaza sa vina pe lume in luna aprilie a acestui an.

“Am ales cel mai tare carucior din lume si nu am spus eu asta, ci statisticile! Pentru confortul bebelusului meu”, spune artistul.

Ce parere aveti? Eu sunt sigura ca vor fi doi tati foarte buni!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *