Câteva zile până la concertul Uriah Heep de la București

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Uriah Heep revine in Romania, de aceasta data pe scena Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru un show mult mai intim fata de concertele cu care trupa britanica ne-a obisnuit.

Una dintre categorii este deja sold-out, cea cu loc la masa, iar dupa cum evolueaza lucrurile, in cazul in care vreti sa vedeti legendele rock-ului britanic la Hard Rock Cafe, va trebui sa va grabiti sa prindeti ultimele bilete disponibile, cele fără loc din fața scenei.

Repertoriul Uriah Heep ne va purta prin intreaga discografie a formatiei, discografie care se intinde pe aproape jumatate de secol de activitate.

Trupa s-a infiintat in anul 1969 si este considerata unul dintre cele mai importante trupe rock ale anilor `70. De-a lungul carierei, Urah Heep, a sustinut turnee in toata lumea si a uimit cu show-urile live care au adus laolalta fani vechi si noi. Printre piesele care au faacut istorie in lumea muzicii rock se numara “Gypsy”, “Easy Livin`”, “July Morning” si “Lady in Black”, inclusiv varianta alaturi de IRIS. Piesa a ajuns in fruntea topurilor din Germania.

Uriah Heep este formata din:

Mick Box – lead guitar, backing vocals

Phil Lanzon – keyboards, backing and lead vocals

Bernie Shaw – lead and backing vocals

Russell Gilbrook – drums, percussion

Davey Rimmer – bass

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– Cu loc la masa in sala: SOLD OUT

– Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 79 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care isi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere la un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

{focus_keyword} Câteva zile până la concertul Uriah Heep de la București 0695d8e3 e06f 4502 a82c 69ca4c82ebd3

Comentarii