Cat Music prezinta un nou proiect - The Humans
2017-02-16 17:00:20

The Humans intra pe piata muzicala cu un nou sound, un stil muzical ce imbina pop rock-ul modern cu influente funky. Din componenta trupei fac parte Cristina Caramarcu (voce), Sebastian Seredinschi (voce), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitara) si Adi Tetrade (tobe), artisti obisnuiti cu prestatiile live, pline de energie si carisma.
Cu sute de concerte la activ, membrii The Humans au colaborat cu nume importante ale muzicii romanesti si au avut prestatii in cadrul unor show-uri precum “Cronica Carcotasilor”, “Dansez pentru tine”, “Vocea Romaniei” si nu numai. De asemenea, membrii band-ului si-au pus amprenta pe mai multe materiale discografice, atat ca interpreti, cat si in calitate de compozitori.
Muzica The Humans inseamna diversitate, emotie si buna dispozitie la fiecare nota. Intre timp, trupa The Humans se pregateste de lansarea primului single in aceasta formula.
Concertul de lansare The Humans va avea loc in data de 25 februarie in club Tribute, incepand cu ora 23.00. Intrarea este libera.
The Humans – “Noi credem in Umanitate!”

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la eveniment, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *