Cat Dealers & Guz Zanotto feat. Moore lansează o piesă super fresh - „Save Me Now"
2020-12-07 23:32:14

Cat Dealers în colaborare cu Guz Zanotto și Moore au lansat, de curând, piesa „Save Me Now”. Poți să te îndrepți de acum spre ringul de dans, pentru că odată ce dai „play”, cu siguranță nu vei mai rămâne pe canapea. 💃

„Save Me Now” te determină să uiți de rațiune și să te miști în concordanță cu vibe-ul super cool exprimat. Energia debordantă transmisă prin creația artiștilor este întocmai ce ai nevoie după o zi de muncă. Sau în timpul ei, de ce nu? Protagoniștii și-au „împachetat sentimentele și le-au aruncat în cutii” și s-au lăsat învăluiți de ritmul vibrant. Piesa conturează o atmosferă fără griji și credem că nu îi poți rezista fără să dansezi.

„Am observat că acest sunet progresiv începe să revină puternic. Este ceva ce ne-a plăcut întotdeauna, așa că am văzut potențialul și ne-am gândit imediat la «Save Me Now».”, declară Cat Dealers. Artiștii sunt foarte entuziasmați de ce a ieșit și consideră piesa un punct de cotitură pentru ei în ceea ce privește acest sunet specific, îndrăgit atât de mult.

„Sunt foarte fericit să lucrez cu Lugui și Pedrão, întrucât am fost fan încă de la începuturile Cat Dealers.”, ne spune Guz Zanotto. Pentru el, lansarea piesei este unul dintre cele mai importante momente din cariera sa și așteaptă cu nerăbdare să o împărtașească tuturor.

Cat Dealers este format din cei doi frați brazilieni, Lugui și Pedrão și reprezintă astăzi unul dintre cele mai mari nume pe scena electronică internațională. Cat Dealers au cântat deja pe toate cele 5 continente, fiind nu doar o dată vedeta petrecerilor electronice și a marilor festivaluri. De la momentul primului lor hit și până în prezent, cei doi au continuat să creeze muzică cu același entuziasm și să ne suprindă plăcut ori de câte ori au avut ocazia.

Guz Zanotto este DJ, producător și gazdă la ATL DJ, cel mai cunoscut program muzical din sudul Braziliei. Podcast-ul său oficial, numit „Z Sessions”, a fost ascultat de peste 500.000 de ori, fiind un reper pe iTunes Store.

Noul lor release poate fi găsit și ascultat pe toate platformele digitale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *