Cat curaj sa ai? Adina Postelnicu a filmat videoclipul noii sale piese ”Elly”, in Turcia, chiar in timpul revoltelor din Istanbul!
2016-08-01 18:17:31

Adina Postelnicu, solista trupei Heaven, a fost la un pas sa rateze filmarile noului ei videoclip Elly, care va fi lansat in luna septembrie. Solista a filmat in Antalya, la unul dintre cele mai luxoase resorturi din faimoasa statiune turca, Alibey Hotels & Resorts de cinci stele plus. Insa din cauza revoltelor din Istanbul si Ankara petrecute recent plecarea parea sa nu mai aiba loc.

Adina Postelnicu a trecut prin mari emotii cand a aflat ca numai cu doua zile inaintea plecarii sale in Antalya, in Istanbul se anuntase o lovitura de stat si aeroportul din Istanbul a fost inchis pentru cateva ore. Ea a trebuit sa ia rapid o decizie in momentul in care regizorul sau, Claudiu Stan, a anuntat-o in seara dinaintea plecarii ca el nu mai vine. Artista s-a consultat rapid cu Peter, managerul agentiei de turism Mr. Peter Company, care s-a ocupat de deplasarea lor acolo si a linistit-o spunandu-i ca in Antalya va fi in siguranta, iar zborurile se desfasoara normal.

Astfel, insotita de cei zece membrii din echipa sa de filmare, Adina a descins in Antalya, unde timp de doua zile a filmat videoclipul piesei Elly, compusa de Razvan Matache, Connect-r si DJ Sava, o piesa cu influente balcanice ce va fi lansata luna viitoare.

„Am avut o experienta minunata in Turcia, unde am stat cateva zile la cel mai luxos hotel din Antalya, Alibey Resorts. Filmarile au durat doua zile, iar echipa a fost la inaltime. Videoclipul realizat de casa mea de productie, Heaven Artist Company, va fi lansat in luna spetembrie, si va fi cu siguranta bine primit de public, mai ales ca are influente balcanice, iar imaginile sunt absolut minunate. Am avut emotii cu plecarea, toata lumea ma suna si imi spunea sa nu mai merg acolo, ca este riscant si ca imi pun viata in pericol atat mie, cat si membrilor echipei. Imaginile transmise de televiziunile din tara erau infricosatoare, iar echipa ma suna sa ma intrebe ce facem. Am avut cateva zile de foc in care a trebuit sa iau rapid decizii, insa in momentul in care am ajuns in Turcia, ne-am linistit cu totii. Hotelul arata ca un palat, rupt parca din „1001 de nopti”, camerele superbe, SPA-ul, gradinile, piscina, totul a fost pe masura asteptarilor mele”.

Piesa Elly este produsa de Razvan Matache, Connect-r si DJ Sava, iar videoclipul este regizat de catre Claudiu Stan. Echipa este completata de Ana Mironescu – machiaj, Giulia Briciu – coafura, Inga Valerie – styling, Meli Melo – accesorii.

“In momentul in care am primit de la Mr. Peter locatiile unde as putea filma videoclipul, regizorul Claudiu Stan a ales din prima Alibey Hotels&Resorts, un hotel care se potrivea perfect cu tema videoclipului, o locatie care arata ca palatul unui sultan. Camere mari, cu marmura alba, holurile luxoase, vegetatie luxurianta. Tin sa-i multumesc in mod special lui Mr. Peter care a avut grija ca lucrurile sa iasa perfect in Antalya” a spus Adina Postelnicu.

Mare curaj au avut Adina si echipa de filmare, nu? Haideti sa urmaritm impreuna cateva imagini foto din timpul filmarilor, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *