Castigatorii Mamuca Challenge, premiati cu un concert Alexandra Ungureanu & Band
2019-07-22 14:38:04

Joi seara, Alexandra Ungureanu a sustinut alaturi de trupa si invitatii speciali un concert plin de energie pentru castigatorii #MamucaChallange, campanie ce a avut loc in perioada 25 mai – 25 iunie. Artista a cantat alaturi de corul de copii Meloritm, Suzana si Daciana Vlad piesa care a purtat numele provocarii, “Mamuca”, hituri ale anilor 2000 precum “Lumea viseaza”, “Hello”, “Plang noptile”, “Emotii”, “Atat de usor”, dar si cele mai noi single-uri care fac parte din proiectul electropop ce imbina instrumente traditionale si folclor autentic: “Bate, bate” si “Vantule”.

“A fost o seara foarte emotionanta, am avut multi prieteni dragi aproape care m-au inspirat de-a lungul timpului si m-au ajutat sa creez. A fost o energie superba si vreau sa le multumesc celor de la Meloritm, Dacianei si Suzanei Vlad ca m-au ajutat sa cream momente deosebite. Imi face mare placere ca dupa atatia ani de cariera sa suprind in continuare cu abordarile anumitor piese, cu mash-up-uri ce contin atat melodii din folclor, cat si cover-urile unor hituri internationale. Ma bucur de forma pe care o are proiectul meu, ce contine o parte mare din single-urile cunoscute, dar si surprize in playlist care sunt descoperite de cei care vin in premiera la concertele noastre. Cu ocazia aceasta, vreau sa multumesc Cat Music si fanilor care ne urmaresc si vin la concertele noastre, oriunde ne-am afla, si nu in ultimul rand, mamei mele, care este cel mai mare fan al meu si care a fost alaturi de mine la eveniment”, marturiseste artista.

Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat Andreea Balan, compozitori, oameni din media, mama artistei si castigatorii challenge-ului.

In aprilie 2018, Alexandra a colaborat cu Marius Moga pentru „Bate, bate”, single ce exploreaza un sound future-pop cu subtile influente etno si recompune o imagine a esteticii autentic romanesti. Urmeaza “Vantule”, o piesa inspirata din experientele si trairile personale ale artistei, iar in decembrie colaboreaza cu actorul Marius Manole si lanseaza „Iarna mea”, o poveste magica electro-pop cu un mood urban si elemente din folclor. In luna mai, lanseaza impreuna cu Skizzo Skillz “Mamuca”, piesa compusa de catre cei doi artisti impreuna cu Sebastian Lazar, Teodora Pacurar si Vlad Mazarel. Inspirata din experientele si trairile personale ale artistei, “Mamuca” este insotita de clip emotionant, in care artista apare pentru prima oara alaturi de mama sa.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *