Cash Cash lanseaza un nou album "Blood, Sweat & 3 Years"
2016-06-23 16:03:35

Renumitul trio de muzica electronica Cash Cash anunta lansarea celui de-al 4-lea album “Blood, Sweat & 3 Years” pe data de 24 Iunie.

Albumul a fost produs de Big Beat Records, iar pe el se regasesc colaborarile cu artisti internationali precum Fitz & The Tantrums, Nelly, Christina Perri, Busta Rhymes, B.o.B, Neon Hitch, Jacquie Lee, Trinidad James, Little Daylight, John Rzeznik, Night Terrors of 1927, dar si Bebe Rexha.

“Primul single “How To Love” este o colaborare cu Sofia Reyes, a carei voce, alaturata versurilor inspirate din situatii reale, a emotionat de la prima auditie. Albumul teleporteaza ascultatorul in trecut inca de la prima piesa, spre momentele traite care si-au lasat o amprenta definitiva in viata. Procesul de creatie a fost unul complicat si extenuant, astfel, dupa nenumarate nopti nedormite, nervi, 1 milion de mile zburate, nopti in spital si aproximativ o mie de zile mai tirziu, Cash Cash anunta cu mandrie lansarea celui mai creativ album de pana acum.

Sunt 16 piese care speram sa fie la fel de definitorii pentru voi, precum au fost si pentru noi. Suntem bucurosi sa va daruim ! ” este declaratia trupei.

Binecunoscuti pe plan global datorita energiei dance-pop molipsitoare, noul album este un adevarat deliciu pentru fanii trupei. Piesele sunt irezistibile, iar “How To Love” (feat Sofia Reyes) este deja disponibil pentru auditie sau pre-comanda. Reyes este, la doar 20 de ani, un star in devenire datorita capacitatilor vocale extraordinare de care dispune, calitati care se combina perfect cu stilul Cash Cash.

Hitul international, premiat cu platina pentru vanzari record “Take Me Home” (feat Bebe Rexha) si care s-a bucurat de mai mult de 100 milioane vizualizari, se va regasi pe acest album de debut.

“Blood, Sweat & 3 Years” va include piesele “Aftershowck” cu vocea seducatoare, senzuala si catifelata a lui Jacquie Lee; “Lightning” in colaborare cu John Rzeznik (Goo Goo Dolls), precum si “Surrender” piesa clasata in Top 40 Pop Radio, fiind al doilea hit pe primul loc al trupei.

Cash Cash este un trio de muzica electronica format de fratii Jean Paul si Alex Makhlouf impreuna cu prietenul lor din copilarie Samuel Frisch.

Asadar, acestea fiind spuse va invit cu drag sa reascultam impreuna single-ul “How To Love” (feat Sofia Reyes), apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *