Carly Ray Jepsen lanseaza piesele „Now That I Found You” si „No Drug Like Me”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Carly Ray Jepsen revine intr-un mare fel – creatoarea hit-ului „Call Me Maybe” (2012) ne revigoreaza cu o doza dubla de adrenalina muzicala si lanseaza piesele „Now That I Found You” si „No Drug Like Me”, disponibile pe toate platformele digitale.

„Now That I Found You” (produsa de Captain Cuts) si „No Drug Like Me” (produsa de John Hill & Jordan Palmer) sunt doua dintre materialele ce se vor regasi pe urmatorul album al artistei, a carui premiera va avea loc in curand.

Vorbind despre noile sale piese, Carly impartaseste fanilor ca: „*Now That I Found You* se refera la extazul si sentimentul inaltator, ce vin la pachet cu o noua iubire, o iubire ce iti schimba viata instant, mai puternica decat orice drog. De aici ideea este continuata de piesa *No Drug Like Me*, ce reprezinta promisiunea pe care o fac dragostei in general”.

Albumul lansat de Jespen in 2015, „E*MO*TION”, a fost laudat si recomandat de o lunga serie de publicatii – TIME, Entertainment Weekly, Pitchfork, People, Stereogum, Vulture, Complex si Noisey.

Succesul inregistrat de „I Really Like You”, single-ul premiat cu disc de platina, a facut-o pe Carley sa lanseze, la un an distanta, „E*MO*TION Side B”, un cadou pentru fanii ei, material ce a urcat in topul 10 iTunes.
Marele hit semnat Carley Ray Jaspen, „Call Me Maybe”, a fost #1 in clasamentele iTunes Singles in peste 45 de tari si a vandut 20 de milioane de unitati in toata lumea, fiind certificat cu disc de diamant si aducandu-i lui Carly doua nominalizari la Premiile Grammy, la categoriile „Best Pop Solo Performance” si „Song Of The Year”.

Pareri?

Comentarii