Carly Rae Jepsen lansează videoclipul piesei „Want You In My Room"
2019-09-22 23:01:21

Carly Rae Jepsen lansează materialul video al piesei „Want You In My Room”, care a fost filmat în Los Angeles County Arboretum și regizat de către Andrew Donoho (Twenty One Pilots, Khalid).
Piesa „Want You In My Room” este produsă de către renumitul Jack Antonoff și integrată pe cel de-al patrulea album de studio lansat de Jepsen, „Dedicated”. Albumul a fost creat în urma unei munci titanice depuse de o echipă completă de producători și compozitori, printre care și Jack Antonoff, John Hill, Captain Cuts, Patrik Berger și Tavish Crowe.
Carly Rae Jepsen este una dintre cele mai versatile voci din peisajul muzical actual. Albumul lansat de aceasta în 2015, „E*MO*TION”, a fost lăudat și recomandat de o lungă serie de publicații – TIME, Entertainment Weekly, Pitchfork, People, Stereogum, Vulture, Complex și Noisey.
Succesul înregistrat de „I Really Like You”, single-ul premiat cu disc de platină, a făcut-o pe Carly să lanseze, la un an distanță, „E*MO*TION Side B”, un cadou pentru fanii ei, ce a urcat în top 10 iTunes.
Marele hit semnat Carly Rae Jepsen, „Call Me Maybe”, a fost #1 în clasamentele iTunes Singles în peste 47 de țări și a vândut 20 de milioane de unități în toată lumea, fiind certificat cu disc de diamant și aducându-i lui Carly două nominalizări la Premiile Grammy, la categoriile „Best Pop Solo Performance” și „Song Of The Year”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *