Carly Rae Jepsen lanseaza videoclipul piesei „Now That I Found You”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Odata cu lansarea materialului video al piesei “Now That I Found You”, Carly Rae Jepsen ne prezinta o cu totul alta perspectiva asupra piesei, folosindu-se de instrumente precum umor, ironie fina, carisma si dragostea universala pentru… pisici.
Conceptul videoclipului piesei „Now That I Found You” este gandit chiar de Jepsen si regizat de catre Carlos Lopez Estrada si Nelson de Castro.
Carly Rae Jepsen a lansat acum doua saptamani piesele „Now That I Found You” (produsa de Captain Cuts) si „No Drug Like Me” (produsa de John Hill & Jordan Palmer), doua dintre materialele ce se vor regasi pe urmatorul album al artistei, a carui premiera va avea loc in curand.
Carly Rae Jepsen este una dintre cele mai versatile voci din peisajul muzical actual. Albumul lansat de Jespen in 2015, „E*MO*TION”, a fost laudat si recomandat de o lunga serie de publicatii – TIME, Entertainment Weekly, Pitchfork, People, Stereogum, Vulture, Complex si Noisey.
Succesul inregistrat de „I Really Like You”, single-ul premiat cu disc de platina, a facut-o pe Carly sa lanseze, la un an distanta, „E*MO*TION Side B”, un cadou pentru fanii ei, material ce a urcat in topul 10 iTunes.
Marele hit semnat Carly Ray Jaspen, „Call Me Maybe”, a fost #1 in clasamentele iTunes Singles in peste 45 de tari si a vandut 20 de milioane de unitati in toata lumea, fiind certificat cu disc de diamant si aducandu-i lui Carly doua nominalizari la Premiile Grammy, la categoriile „Best Pop Solo Performance” si „Song Of The Year”.

Pareri?

Comentarii