Carly Rae Jepsen lansează single-ul „Too Much"
2019-05-10 22:45:53

Cu puțin timp de marea lansare a albumului „Dedicated”, programată pe 17 mai, Carly Rae Jepsen lansează o nouă piesă, „Too Much”, care, cu certitudine, ne va schimba percepția asupra vieții și ne va oferi o lecție importantă despre modul în care, în fiecare dintre noi, zace o imensă și aproape incontrolabilă predispoziție spre exces.

Carly Rae Jepsen a lansat deja piesele „Now That I Found You” (produsă de Captain Cuts), „No Drug Like Me” (produsă de John Hill & Jordan Palmer), „Julien” și „Party For One”, materiale ce se vor regăși pe albumul „Dadicated”.

Carly Rae Jepsen este una dintre cele mai versatile voci din peisajul muzical actual. Albumul lansat de aceasta în 2015, „E*MO*TION”, a fost lăudat și recomandat de o lungă serie de publicații – TIME, Entertainment Weekly, Pitchfork, People, Stereogum, Vulture, Complex și Noisey.

Succesul înregistrat de „I Really Like You”, single-ul premiat cu disc de platină, a facut-o pe Carly să lanseze, la un an distanță, „E*MO*TION Side B”, un cadou pentru fanii ei, ce a urcat în top 10 iTunes.

Marele hit semnat Carly Ray Jepsen, „Call Me Maybe”, a fost #1 în clasamentele iTunes Singles în peste 47 de țări și a vândut 20 de milioane de unități în toată lumea, fiind certificat cu disc de diamant și aducându-i lui Carly două nominalizări la Premiile Grammy, la categoriile „Best Pop Solo Performance” și „Song Of The Year”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *