Carly Rae Jepsen lansează albumul „Dedicated"
2019-05-18 15:10:27

După ce a alimentat luni la rând curiozitatea fanilor,lansând piesă după piesă, Carly Rae Jepsen este încântată să prezinte lumii materialul „Dedicated”.

Cu puțin timp de marea lansare a albumului „Dedicated”, Carly Rae Jepsen a lansat piesa „Too Much”, care, cu certitudine, ne va schimba percepția asupra vieții și ne va oferi o lecție importantă despre modul în care, în fiecare dintre noi, zace o imensă și aproape incontrolabilă predispoziție spre exces.
Lansările precedente – „Now That I Found You” (produsă de Captain Cuts), „No Drug Like Me” (produsă de John Hill & Jordan Palmer), „Julien” și „Party For One” se regăsesc și ele pe albumul „Dedicated”.
Carly Rae Jepsen este una dintre cele mai versatile voci din peisajul muzical actual. Albumul lansat de aceasta în 2015, „E*MO*TION”, a fost lăudat și recomandat de o lungă serie de publicații – TIME, Entertainment Weekly, Pitchfork, People, Stereogum, Vulture, Complex și Noisey.
Succesul înregistrat de „I Really Like You”, single-ul premiat cu disc de platină, a facut-o pe Carly să lanseze, la un an distanță, „E*MO*TION Side B”, un cadou pentru fanii ei, ce a urcat în topul 10 al iTunes.
Marele hit semnat Carly Ray Jepsen, „Call Me Maybe”, a fost #1 în clasamentele iTunes Singles în peste 47 de țări și a vândut 20 de milioane de unități în toată lumea, fiind certificat cu disc de diamant și aducându-i lui Carly două nominalizări la Premiile Grammy, la categoriile „Best Pop Solo Performance” și „Song Of The Year”.

Track listing „Dedicated”:
1. Julien
2. No Drug Like Me
3. Now That I Found You
4. Want You in My Room
5. Everything He Needs
6. Happy Not Knowing
7. I’ll Be Your Girl
8. Too Much
9. The Sound
10. Automatically in Love
11. Feels Right ft. Electric Guest
12. Right Words Wrong Time
13. Real Love
14. For Sure
15. Party For One

Poți asculta / descărca albumul: https://umusic.lnk.to/Dedicated, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *