Carly Rae Jepsen dezvaluie cover-ul si tracklistingul noului album – Dedicated – care va aparea pe 17 mai si care este disponibil pentru precomanda. Artista lanseaza si piesa "Julien"
2019-04-20 14:54:53

Carly Rae Jepsen lanseaza o noua piesa de pe urmatorul album. „Julien” este track-ul care apare odata cu anuntarea tracklistingul albumului; piesa este produsa de catre Kyle Shearer.

Pre-comanda albumul: https://umusic.lnk.to/CarlyRaeDedicatedPR

Fanii care vor precomanda albumul vor putea descarca gratuit piesele „Julien”, „Now That I Found You”, „No Drug Like Me” si „Party For One”.

Versiunea Deluxe a albumului va include doua melodii extra, fata de cea standard.
Track listing Dedicated:
1. Julien
2. No Drug Like Me
3. Now That I Found You
4. Want You in My Room
5. Everything He Needs
6. Happy Not Knowing
7. I’ll Be Your Girl
8. Too Much
9. The Sound
10. Automatically in Love
11. Feels Right ft. Electric Guest
12. Right Words Wrong Time
13. Real Love
14. For Sure
15. Party For One

Anteriorul album lansat de Carly, „E*MO*TION” a primit numeroase recenzii pozitive din partea TIME, Entertainment Weekly, Pichfork, People, Vulture, Complex sau Noisey, care l-au declarat la unison albumul pop al anului 2015. Materialul a inclus si single-ul „I Really Like You”, care a primit discul de platina pentru vanzari. Hitul ei suprem, „Call Me Maybe”, a ocupat primul loc in topul iTunes din 47 de tari, cu un total de 20.000.000 de unitati vandute.
Carly Rae Jepsen va incepe in luna iunie a acestui an turneul „Dedicated” si va ajunge pe parcursul verii in mai multe orase din SUA.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *