Carla's Dreams si INNA – o noua colaborare: "Tu si Eu", piesa lansata cu videoclip oficial
2017-04-25 21:41:45

Carla’s Dreams si INNA lanseaza piesa “Tu si Eu” impreuna cu videoclip oficial.

Dupa aproape patru ani de la succesul single-ul “P.O.H.U.I”, Carla’s Dreams si INNA au revenit cu o noua piesa care te cucereste in doar cateva secunde.

In stilul muzical caracteristic al celor doi artisti “Tu si Eu” evidentiaza sentimentele si emotiile care se nasc in familie, dragostea, grija si afectiunea.

Videoclipul piesei a fost filmat in Bucuresti in regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carla’s Dreams, D.O.P – George Secrieru. De machiajul baietilor de la Carla’s Dreams s-a ocupat Edith Mihaiciuc, iar de aspectul INNEI Make-up & Beauty Studio (make-up), Sorin Stratulat (hair), RD Styling (outfit). Filmarile au avut loc atat in Chisinau, cat si in Bucuresti, la Avanpost.

“De fiecare data, o bucurie si o placere sa lucram cu INNA. ​Uneori, serile petrecute impreuna, pe langa bunaa-dispozitie, nasc si astfel ​de piese”, au spus Carla’s Dreams.

“Carla’s Dreams ma inspira de cand i-am ascultat prima data cu piesa “P.O.H.U.I” si nu inceteaza sa ma uimeasca si sa ma bucure cu fiecare piesa a lor”, a mai spus INNA.

Se pare ca anul 2017 va fi unul cel putin la fel de bun ca cel anterior pentru baietii de la Carla’s Dreams. Anul trecut, patru single-uri lansate de Carla’s Dreams, “Acele”, “Sub pielea mea”, “Imperfect”, “Cum ne noi” au depasit fiecare 50 de milioane de vizualizari pe YouTube.

“Antiexemplu” este piesa care da numele concertului si albumului pe care Carla’s Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live care, promit baietii, va fi unul de exceptie, regizat chiar de ei.

In cadrul concertului din 13 mai se vor auzi live piese deja cunoscute, dar si piese noi care vor fi interpretate in premiera in cadrul unui show Global Records si BestMusic Live Concerts, iar biletele pot fi cumparate de pe www.iabilet.ro si bilete.carlasdreams.com

Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5 000 de fani care au venit sa ii asculte live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

Momentan INNA se afla in turneul de promovare a single-ului “Gimme Gimme” si lucreaza la doua albume noi, unul in limba romana si unul in spaniola si engleza.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Beautiful Ones”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *