Carla's Dreams - patru videoclipuri care au depasit fiecare 50 de milioane de vizualizari
2017-03-25 13:51:40

Carla’s Dreams isi bucura si isi surprind fanii cu piese variate ca mesaj, care aduna milioane de vizualizari pe YouTube.

Ultimul single lansat, “Antiexemplu”, a depasit 10 milioane de vizualizari la numai o luna de la lansare si a luat cu asalt radiourile. Videoclipul piesei “Antiexemplu” a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.

Spre pragul de 10 milioane de vizualizari de indreapta si single-ul “Ne bucuram in ciuda lor”, lansat in noiembrie 2016.

Se pare ca anul 2017 va fi unul cel putin la fel de bun ca cel anterior pentru baietii de la Carla\’s Dreams. Anul trecut, patru single-uri lansate de Carla’s Dreams, “Acele”, “Sub pielea mea”, “Imperfect”, “Cum ne noi” au depasit fiecare 50 de milioane de vizualizari pe YouTube.

“Antiexemplu” este piesa care da numele concertului si albumului pe care Carla\’s Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live care, promit baietii, va fi unul de exceptie, regizat chiar de ei.

In cadrul concertului din 13 mai se vor auzi live piese deja cunoscute, dar si piese noi care vor fi interpretate in premiera in cadrul unui show Global Records si BestMusic Live Concerts, iar biletele pot fi cumparate de pe www.iabilet.ro si bilete.carlasdreams.com

Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5 000 de fani care au venit sa ii asculte live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

Parerea mea este ca cei de la Carla’s Dreams sunt artistii momentului. Sunteti de acord cu mine?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *