Carla's Dreams lansează single-ul "Luna", a patra piesă din "Nocturn"
2018-11-29 18:15:41

Proiectul Carla’s Dreams a intrat în faza nocturnă. Această fază denumită “Nocturn” va cuprinde 6 istorii, povestite de 6 personaje în decurs de aproximativ 200 de zile. Vor fi lansate aproximativ 13 piese, un șir de testimoniale explicative, dar și alte materiale inclusiv muzicale.

“Luna” are un stil diferit de cel cu care ne-a obișnuit proiectul Carla’s Dreams, dar păstrează aspectul liric sugestiv și alegoric. Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams și produsă de Marco & Seba.

“Luna” este o piesă despre dependență, dragoste nocturnă. La fel ca și primele piese, acțiunea are loc doar noaptea și este despre doi tineri îndrăgostiți cu care am făcut cunoștință în prima piesă din proiect. Această dezvoltare a relației lor nu este decât o poveste frumoasă de iubire, dar și de așteptare și nesiguranță. Este prima deschidere.

Single-ul “Luna” este a sasea piesă din proiect, precedată de “Karma”, “Ca Benzina”, “Praf de stele”, “CRV” și “Regina goală”.

Videoclipurile din “Nocturn” sunt regizate și filmate de Roman Burlaca și George Secrieru (BRFilms), cu care Carla’s Dreams au lucrat de fiecare dată.
Anul acesta, Carla’s Dreams au lansat “Lacrimi și pumni în pereți” cu aproape 24 milioane de vizualizări, “Pe umerii tăi slabi”, cu aproape 10 milioane de vizualizări și “Monomaniac”, prezentată în premieră la show-ul de la Arenele Romane cu peste 7 milioane de vizualizări.

Tot anul acesta, Carla’s Dreams au susținut un nou concert la Arenele Romane “Monomaniac” de pe 5 mai, pentru al treilea an consecutiv, un eveniment sold out, în fața a 5000 de fani, veniți să se bucure de muzica artiștilor lor preferați.

Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde au peste 670 000 000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, artiștii au decis să lanseze piesa “Frica” drept cadou pentru fani.

Carla’s Dreams este jurat X Factor de la Antena 1 pentru al treilea sezon și a fost și jurat în show-ul “The Four – Cei patru”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *