Carla's Dreams lanseaza "Pana la sange", single inclus pe albumul "Antiexemplu"
2017-05-11 13:35:33

Cu doar doua zile inainte de concertul pe care il vor sustine la Arenele Romane, Carla’s Dreams lanseaza single-ul “Pana la sange” impreuna cu videoclip oficial.

Piesa este compusa de Carla’s Dreams si Alex Cotoi si este inclusa pe albumul “Antiexemplu” care se va lansa sambata, pe 13 mai in cadrul unui show live regizat chiar de ei.

Videoclipul pentru “Pana la sange” a fost filmat la Chisinau de echipa BR Films cu care Carla’s Dreams lucreaza de fiecare data: Roman Burlaca regizor si George Secrieru DoP.

“Bucurosi sa lansam o piesa speciala pentru noi: “Pana la sange”, despre iubire, pasiune. Multumim, Global Records, Alex Cotoi, Roman Burlaca (BR Films)”, au declarat Carla’s Dreams.

De curand, Carla’s Dreams au lansat piesa “Tu si Eu” in colaborare cu INNA, cu aproape 7 milioane de vizualizari in doar 3 saptamani.

Albumul “Antiexemplu” cuprinde piese lansate deja si cunoscute publicului, hituri precum “Imperfect”, “Acele”, dar si noi precum “Formula Apei”, “Animal de prada”, precum si o colaborare surpriza cu o celebra artista din Romania.

Aceste piese se vor auzi in premiera in Romania sambata la concertul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, un eveniment Global Records si BestMusic Live Concerts, iar biletele pot fi cumparate de pe bilete.carlasdreams.com si www.iabilet.ro.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Pana la sange”, ce se anunta a fi cu siguranta un megahit, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *