Carla's Dreams continuă seria "Nocturn" cu piesa "ITSOVA"
2019-03-29 16:52:33

Carla’s Dreams lansează piesa “ITSOVA”, un nou episod din “Nocturn”, o serie începută în urmă cu câteva luni.

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams și produsă de Costin Bodea, iar videoclipul filmat și regizat de echipa BRFilms (Roman Burlaca și George Secrieru), cei care semnează toate videoclipurile artiștilor.

Încă un episod din noaptea noastră!
Încă un pas spre final!
Finalul? 18 mai RomExpo!
Dar până atunci…
ITSOVA!
V-am cuprins! ,)

Carla’s Dreams se pregătește de primul mare concert de anvergură care va avea loc pe 18 mai la Romexpo.

Cel mai recent invitat special care se alătură acestui eveniment este ANTONIA, care a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa “Sună-mă” și va urca pe scena de la Romexpo pentru un super moment.

ANTONIA este cunoscută publicului din România pentru super piese care au devenit hituri precum “Jameia”, “Wild Horses”, “Hurricane”, “Iubirea mea”, dar și single-ul “Matame”, în topuri acum pe radio și TV.

În cadrul show-ului “Nocturn”, un alt invitat este Mark Stam, artist, dansator, coregraf și compozitor din Republica Moldova care s-a făcut deja remarcat pe piața muzicală din România prin piesele “Doar noi” în colaborare cu Alina Eremia, superhit-ul “Vina mea” și “Impar”, un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio și #1 pe Shazam..

Primul invitat al show-ului “Nocturn” este Vanotek, DJ și producător român, cunoscut în Europa de Est, cu show-uri și piese în topurile radio și TV din Rusia, Ucraina, CIS. Cele mai de succes piese ale lui Vanotek “Tell Me Who”, “Back to Me” și “Love is Gone” au atras atenția Ultra Music, renumita casă de discuri din Statele Unite ale Americii.

Cel mai recent single “Luna” a depășit 21 milioane de vizualizări pe YouTube și este pe locul 1 în topul radio din România.

Carla’s Dreams – Luna

După o noapte care a durat 200 de zile.
Din istorii create din umbre pe străzi.
A apărut NORCTURN.
Cel mai mare concert CSD din România!
18 mai. Romexpo, au spus Carla’s Dreams.

Single-ul “Luna” este a sasea piesă din proiect, precedată de “Karma”, “Benzina”, “Praf de stele”, “CRV” și “Regina goală”.

Carla’s Dreams a susținut 3 concerte sold out la Arenele Romane, în ultimii 3 ani, “NGOC”, “Monomaniac” și “Antiexemplu”.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, Casa de Balet și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– presale: 300 lei Cat A, 159 lei Cat B, 79 lei Cat C, 59 lei Cat D + 5 lei taxe de ticketing
– la intrare: 320 lei cat A, 170 lei Cat B, 100 lei Cat C, 70 lei Cat D

Oferta earlybird este valabilă pentru primele 500 de bilete.

Categoria A – cu loc pe scaun în tribuna VIP. (doar 200 de bilete)
Categoria B – fără loc, în fața scenei
Categoriile C si D – în spatele categoriei B, fără loc

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

* Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C si D și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
* Locurile pe scaune în categoria A se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate
* Concertul are loc în aer liber pe Platformele 12 si 13 de la Romexpo. Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pebestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert.
* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoțite de un adult posesor de bilet valabil.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *