Care este sursa energiei organismului uman
2018-10-02 09:09:33

„Cheia“ energiei celulare se găseşte în coenzima Q10, o substanţă cu adevărat binefăcătoare pentru organismul uman. Coenzima Q10 face parte din structura celulelor, fiind produsă chiar de organismul nostru, în cantitate crescută în ficat, inimă şi creier. Această coenzimă este răspunzătoare de producerea energiei în organism şi acţionează ca antioxidant puternic prin inactivarea radicalilor liberi răspunzători de distrugerile celulare.

„Biografie” pe scurt

Organismul nostru fabrică el însuşi, în primii 25-30 de ani de viaţă, cantitatea de coenzima Q10 de care are nevoie. Pe la 24-28 de ani, atinge nivelul maxim.

După 30 de ani, ritmul de fabricare începe să scadă, concomitent cu accelerarea procesului de îmbătrânire. De aceea, pentru a menţine cantitatea necesară de Q10 în organism, este indicat să suplimentăm necesarul de coenzimă cu ajutorul produselor adecvate.

Efectul resimţit va fi de reenergizare totală a organismului şi, în plus, te vei proteja de afecţiunile cardiovasculare, care fac ravagii printre români. Iar pentru cei care suferă de boli de inimă, coenzima Q10 este un supliment obligatoriu.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *