Care este cea mai noua pasiune a Mirelei Boureanu Vaida!
2015-12-21 12:14:09

In ultima vreme, prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1 a facut o pasiune pentru rochiile delicate care ii pun in valoare trupul.

Fie ca este vorba despre rochii lungi, tip sirena sau scurte, cu trena sau cu broderii speciale, in culori diferite, fiecare tinuta este creata special pentru vedeta Antena 1 de un designer de la Chanttal.

“Cream tinute personalizate dupa starea de spirit a doamnei Mirela Boureanu Vaida. Ne bucura sa stim ca se simte confortabil in tinutele noastre si ca este fericita cand le poarta. Folosim tuluri, dantele pretioase, dar si accesorii foarte moderne ce imprima totodata si stilul personal al vedetei.”, spun repezentantii brandului.

Mirela Boureanu Vaida a ajuns foarte repede la masurile de dinainte de nastere, iar acum se poate mandri cu un trup armonios pe care alege sa-l puna in valoare cu rochii ale brandului Chanttal, create special pentru ea.

“Noi ajutam clientul sa se identifice cu stilul, sa il caute in multitudinea de sugestii pe care le oferim. De aceea alegem tipare diferite de vedete celebre, ce au o imagine eleganta si iubita de catre public. Pentru ca lumina reflectoarelor si celebritatea o admiram fiecare dintre noi, pentru ca ne putem oricand lua drept model de inspiratie astfel de femei celebre, elegante, independente, puternice si stilate”.

Va las sa vedeti mai jos imagini cu tinutele purtate de frumoasa prezentatoare TV, Mirela Boureanu Vaida, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *