Cardinale lansează un cover la piesa ”Reggaeton Lento”, de la CNCO

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Cardinale lansează astăzi o reinterpretare proprie a hit-ului Reggaeton Lento ( CNCO, Little Mix) pe canalul de Youtube Roton Music.

După ce în iarna au lansat o versiune aparte a colindului “Carol of The Bells”, ce îmbină elementele clasice ale piesei cu beat-uri trap, Cardinale transpun unul dintre cele mai mari hituri latino de anul trecut într-o versiune acapella.

CNCO este o trupă de băieți din America Latină, formată din Joel Pimentel, Richard Camacho, Erick Brian Colón, Christopher Vélez și Zabdiel De Jesús. Trupa a câștigat un contract de 5 ani cu Sony Music Latin, după ce a concurat în primul sezon din emisiunea ”La Banda”.

Lansată inițial pe 7 Octombrie 2016 în limba spaniolă, piesa a beneficiat de un “remix” semnat de una dintre cele mai populare trupe de fete din istoria Marei Britanii – Little Mix. Lansat în August 2017, remixul piesei a propulsat succesul inițial, ajungând până în top 5, dinn UK și în top 10 în Spania, Italia, Mexic și Romania.

Little Mix este o trupă de fete, formată în 2011, în timpul celei de-a 8-a ediții ”X-Factor”, din UK. Au fost primul grup care a câștigat competiția și au fost semnate la casa de discuri Syco Music. Trupa e alcătuită din Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock și Jesy Nelson. Sunt cunoscute pentru piese precum ”Wings”, ”Move”, ”Salute”, ”Black Magic”, ”Power” și ”Touch”.

”Reggaeton Lento ne-a dat întotdeauna un vibe bun. Am ascultat-o foarte mult și în timpul unei repetiții am început s-o fredonăm.

Ca de fiecare dată, din joacă ne ies cele mai frumoase lucruri. Fiecare a cântat o linie melodică diferită și ne-am dat seama că ne place foarte mult cum sună accapella. Putem spune că acesta este avantajul nostru: ne putem acompania oricând, chiar cu vocile noastre.”- Cardinale

Cardinale este un girlband alcătuit din 4 tinere talentate: Maria, Alexa, Silvia și Daniela. Trupa a debutat în urmă cu mai puțin de un an cu piesa ”Forever Young”, care a sărit de 3 milioane de views pe canalul de Youtube Roton Music.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să ascultăm împreună coverul piesei “Reggaeton Lento”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii