Cardinale lanseaza "Lumea va fi ta"
2018-07-19 19:04:40

Cardinale lanseaza astazi “Lumea va fi a ta”, cel de-al doliea single al proiectului alcatuit din 4 fete.
Dupa ce au debutat cu “Forever Young”, care a reusit sa adune peste 4 milioane de vizualizari alaturi de play-uri pe radiourile nationale, Cardinale lanseaza o incurajare dedicata fiecarui om care se afla intr-un moment dificil al vietii.

“- Lumea va fi a ta – este o promisiune pe care o facem pentru fiecare ascultator in parte. Piesa te duce cu gandul la momentele nu tocmai uşoare ale vieții, la acele momente in care ai vrut sa renunti, dar nu ai facut-o. Mesajul pe care dorim sa-l transmitem este acela ca indiferent de cat de grele sunt momentele prin care treci, obstacolele pe care ti le aduce viata in cale, trebuie sa fii tare, sa crezi în tine si sa nu te lasi descurajat de greutatile pe care le vei intampina. Noi nu am renuntat niciodată la visul nostru si te incurajam ca nici tu sa nu o faci.” – Cardinale

Cardinale este un girlband alcatuit din: Maria, Alexa, Silvia si Daniela.
4 personaje puternice ce impartasesc o legatura stransa bazata atat pe pasiunea muzica, dar si pe prietenie, trupa a debutat cu piesa “Forever Young”, urmata de o serie de reinterpretari ale celor mai mari hit-uri din ultimul an, printre care se numara “If I’m Lucky”, “Reggaeton Lento” si “Superpop Medley”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *