Cardinale, cel mai nou girl-band, te invita sa fii “Forever Young”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Alcatuit din 4 tinere talentate, Cardinale inseama Karina, Alexa, Roberta si Daniela. Istoria din spatele trupei suna ca o poveste ce se indreapta catre un final fericit.

Nascute si crescute in Bucuresti, fetele erau o prezenta regulara la diferite concursuri de talent inca din scoala primara, fiecare participand individual, formand insa o legatura in spatele cortinei.

Participarea fetelor la concursuri a devenit tot mai rara in anii urmatori, iar curand cele 4 nu au mai avut ocazii sa se intalneasca, pastrandu-se doar prietenia dintre Roberta si Karina.

Cativa ani mai tarziu, cele 4 fete se reintalnesc prin intermediul unor prieteni comuni si vorbesc pentru prima data de infiintarea unei trupe, la initiativa Karinei, care avea deja un contract cu casa de discuri Roton.

A urmat o perioada de cautare pentru noua trupa, incercand sa-si gaseasca atat un nume potrivit, un sound specific, dar si o imagine si directie unitara.

Inspirate de miscarea “Love Yourself” si “Natura Beauty”, artistele decid sa-si imbratiseze “defectele”, alegand astfel si scopul trupei: sa inspire o noua generatie de adolescente sa-si accepte “defectele” si sa inteleaga ca frumusetea vine din interior.

“Forever Young”, single-ul lor de debut, este inspirat de misiunea trupei, iar fetele spera ca aceasta piesa sa devina imnul celor care nu sunt confortabili in propria piele si totodata un indemn pentru ca acestia sa-si urmeze visurile.

“Este un seniment care vine din interior, fie ca ai 18 ani, fie ca ai 70. Fericirea este cea care te mentine tanar, asa ca atata timp cat sufletul tau este fericit, varsta devine doar un numar.” – Cardinale

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Forever Young”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii