Capeliy feat. Strict' & Emilly - Ceata si fum (single nou)
2014-10-24 12:21:53

Capeliy revine cu un nou single lansat de Obiektiv Music Romania, “Ceata si fum”, o piesa rap cu influente soul, compusa de Capeliy si orchestrata de Tarcka.

Piesa marcheaza revenirea lui Capeliy pe scena muzicala, dupa o perioada de pauza, iar pentru aceasta, artistul a colaborat cu cantareata pop/rnb Emilly si rapperul Strict’.

Capeliy nu se afla pentru prima data in showbiz-ul romanesc, fiind cunoscut datorita colaborarilor cu artisti precum Tonik Obiektiv, Arssura, Rappa, Dj Nasa, Siem, Leasa Dragos si multi altii.

Emilly mereu a oscilat intre dans si muzica, incepand cu dansurile moderne de la 4 ani, dar absolvind Liceul de muzica Dinu Lipatti, s-a specializat pe pian principal. Artista a participat la festivaluri internationale de muzica unde a avut parte de bucuria castigarii premiilor, dar si de lacrimi atunci cand nu reusea sa intre in randul laureatilor.

Strict’ activeaza in domeniul muzical din anul 2007, cand a si inceput sa inregistreze primele piese, facand parte din trupa Analizat. Acesta a lucrat in studiouri precum Oxygen Records, Brigada Cartier Records si altele, in prezent facand parte din trupa Faptu’ Rap. De asemenea, a colaborat cu diferiti artisti precum Neoficial, Cosy, Capeliy si Smoke.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *