Cantareata Francisca, diva de la galele Superkombat
2016-10-17 20:55:55

Dupa ce a fermecat publicul iubitor de muzica prin piese ca “Lacat la inima” (feat Pasha Man) sau “Piatra de pe inima (feat Uddi), Francisca ii cocereste si pe fanii galelor Superkombat pe care le-a prezentat.

“Sunt pasionata de kick-box si de aceste evenimente, unde au luptat si lupta campioni mondiali. Am debutat in calitate de spectator, mergeam cu prietenul meu la tot felul de evenimente de acest gen, apoi am fost invitata sa cant la o astfel de gala, imediat dupa ce a fost lansata piesa “Piatra de pe inima”, tin minte si acum, pe 5 martie 2015 am lansat, pe 7 a fost gala! M-am indragostit profund si iremediabil de atmosfera de acolo! Am vazut acolo, in acele sali atatea stari, atatea emotii, atata adrenalina… sacrificii! Nu doar la artisti exista golul acela in stomac si starea parca de “nebunie” inainte de a intra pe scena!”, declara Francisca.

Recent artista a prezentat o noua gala Superkombat, ce a avut loc in Iasi, orasul ei de suflet, si care a fost difuzata in peste 90 de tari. Iar in urma cu cateva luni, Francisca a sustinut un concert in cadrul unei gale Superkombat din Torino, Italia. De atunci, tanara artista a cucerit publicul prezent la galele Superkombat, dintre care gala din Comanesti, unde castigator a fost Ionut Iftimoaie, care a primit titlul mondial, impotriva campionului mondial Jorge Loren.

“Am vazut acolo 40.000 de oameni! Record la nivel mondial! Nu mai are rost sa vorbesc despre atmosfera pe care au facut-o romanii pentru Iftimoaie! Pur si simplu… piele de găina!”, adauga artista.

Franisca se pregateste de lansarea unui nou single, cu o colaborare surpriza.

Asa ca, pana atunci sa urmarim imaginile foto, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *