„Can`t stop" — o nouă piesă manifest lansată de trupa The Wax Road
2019-07-26 18:42:14

După aproape un an de la ultima lansare, The Wax Road vine cu o nouă piesă – „Can’t stop”. Aceasta este însoțită de un lyric video animat.

„Totul este despre ceea ce ne place – Rock’n’Roll. E mai mult de cât doar un gen muzical, e vorba despre un mod de viață și de percepere al ei. Tuturor le place să trăiască frumos — pentru cineva contează succesul în carieră, altora mai importantă le este distracția, unii vor popularitate, iar cei de-al patrulea poate își doresc extravaganță și glamour. Pe când, dacă ar fi să vorbim despre rock’n’roll, lucrurile nu stau la fel. De ce? Pentru că ne dorim de toate la un singur loc. Despre aceasta e “Can’t stop”, să mergi către ceea ce ți-ai propus, indiferent de obstacole, pentru că ăștia suntem noi și nu ne vom putea conforma unor norme stabilite de societate. Doar capul sus și go on, be free!” Afirmă membrii trupei, despre sensul acestei piese.

Noul single este o piesă a contrastelor: începe din start în forță, un amalgam din chitări distorsionate, tobe robuste și basuri masive, înainte de o strofă mult mai suavă, dar în același timp plină de groove. Refrenul este unul cu instrumental voluminos ce însoțește vocalul care afirmă „I can’t stop do it again/ I’m just living like a man!” și în răspuns se aud vocile secundare în falset ce confirmă acest lucru.

„Timp de cinci ani de existență, am avut situații de toată mâna. Inițial, aveam piese pentru un album, dar nu aveam bani ca să-l înregistrăm, astfel am pornit o campanie de colectare a fondurilor. Ulterior, unul dintre noi a avut de suferit după un accident – un lucru greu de realizat până nu ești acolo. Am avut perioade lungi de stagnare, fără concerte, dar într-un final am reușit cu forțele proprii să facem un turneu prin Europa. Chiar și așa, în Viena, la mijloc de turneu, s-a stricat microbuzul nostru, am cheltuit cam tot ce aveam, dar datorită susținătorilor am colectat bani ca să-l reparăm și am continuat oricum turneul. Piesa e despre noi, pentru că: we CAN’T STOP! La asta vrem să-i încurajăm și pe alții.” Au mai adăugat cei din The Wax Road.

Imaginile din videoul pentru acest cântec au fost create de către Diana Murzacoi și Gheorghiță Cârjă. Este vorba despre un lyric video, o istorie în imagini animate ce amplifică semnificația textului din piesă. Culorile utilizate accentuează contrastul și aranjamentul piesei, de la negru, până la culori aprinse, cum ar fi roz și galben.

The Wax Road afirmă că vor veni curând și cu alte piese, pentru ca într-un final acestea să fie combinate într-un singur EP. Cu detalii despre acest subiect, au spus că vor reveni ulterior.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *