Canalul de YouTube al Cat Music - primul canal care atinge pragul de 2,5 milioane de abonati
2016-09-01 19:08:19

Daca in urma cu o saptamana, canalul de YouTube al Cat Music depasea pragul de 3 miliarde de vizualizari, cel mai puternic canal de YouTube din Romania stabileste acum un alt record, in ceea ce priveste numarul de abonati – 2.500.000 subscriberi.

Prima pozitie in topul canalelor romanesti, atat in ceea ce priveste numarul de abonati, cat si in privinta numarului total de vizualizari.

In ultimii doi ani, canalul de YouTube si-a pastrat pozitia de lider in Romania si din martie 2014, cand atingea pragul de 1.000.000 de subscriberi si devenea partener Premium YouTube si pana in prezent, canalul de YouTube al Cat Music a adunat peste 1,5 milioane de abonati. Cea mai importanta crestere de pana acum este pragul de 500.000 de abonati in doar 7 luni de la anteriorul record, de 2 milioane abonati, iar in ultima luna a adunat peste 96.000 de abonati.

Intre primul videoclip uploadat pe canal, hitul “Ghita”, al Cleopatrei Stratan, si cel mai recent upload, piesa “Imi voi aminti”, de la Bibanu MixXL si Kamelia, au fost incarcate peste 1400 piese & videoclipuri. In tot acest timp, Cat Music s-a situat pe primul loc atat in ceea ce priveste numarul de abonati, cat si in ceea ce priveste numarul total al vizualizarilor, depasind zeci de canale din Europa de Sud-Est si nu numai, diferentele fiind duble sau chiar triple.

Despre Cat Music: Milioane de vizualizari pe canalul de YouTube, primele pozitii in topurile muzicale nationale si internationale, dar si hituri ce se aud la posturile radio si TV fac din Cat Music principalul jucator din industria muzicala romaneasca, ce reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti din Romania ultimilor 20 de ani, cu o cota de piata de peste 30% si un catalog impresionant ce depaseste 8.000 de piese.

Felicitari si la mai multi abonati!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *