CAMI lansează o nouă piesă în colaborare cu un DJ din Spania

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

CAMI, un nume relativ nou în show-bizzul autohton, lansează o nou single intitulat “Your Love”, în colaborare cu Maceo Rivas, producător și DJ spaniol. Melodia este semnată de casa de discuri South Beat Records.

“Sunt foarte fericită că am reușit să bifez o nouă colaborare. Simt că adaugă o altă dimensiune proiectului meu. În plus, este prima piesă pe care o lansez alături de un producător din afară, ceea ce înseamnă o experiență nouă pentru mine” a spus Cami.

Acest an a fost cu siguranță un an foarte bun pentru CAMI. Artista a lansat 4 piese proprii și câteva coveruri. Două dintre ele: “Supergirl” și “Wicked Game”, realizate în colaborare cu producătorul Max Oazo, sunt difuzate zilnic la radiouri din Anglia, Algeria, Danemarca, Grecia, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Spania, Ucraina și Moldova.

“Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat în aceste 11 luni de când am lansat acest proiect, de aceea, vreau să mulțumesc oamenilor frumoși care mă susțin în tot ceea ce fac”, a adăugat interpreta.

Melodia este compusă de producătorul Maceo Rivas, iar textul este scris de CAMI.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să ascultăm împreună noua piesă, “Your Love”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii