Calvin Harris feat. John Newman - Blame (piesa noua)
2014-09-05 10:16:18

Una dintre cele mai asteptate colaborari ale momentului tocmai a fost lansata. DJ-ul numarul unu al momentului colaboreaza cu unul dintre cei mai tari noi cantareti – Calvin Harris si John Newman lanseaza Blame!

Calvin Harris e unul dintre cei mai tari producatori si DJi ai momentului iar fiecare piesa pe care o lanseaza, fie ca este a lui sau produsa pentru un alt artist, devine instant un hit difuzat in heavy rotation de radiouri si televiziunile muzicale. John Newman e una dintre vocile foarte bune ale momentului si care a reusit sa aiba un succes extraordinar inca de la primul sau single, cucerind atat piata din tara sa natala cat si pe cea de peste ocean.

“Blame” are de toate: un dropdown puternic, un beat pe care il putem retine cu usurinta, o linie melodica foarte catchy si numai buna de remixat in club si vocea puternica a lui John Newman.

“Blame” e cel de-al doilea single lansat de Calvin Harris care promoveaza urmatorul sau album de studio. Discul cu numarul patru a beneficiat de un prim single foarte catchy, lansat la momentul perfect – Summer, piesa pe care Spotify a dat-o drept piesa verii, dupa ce melodia a fost ascultata peste 160 milioane de dori in ultimele trei luni. Chiar daca a ajuns doar pe locul 7 in Billboard Hot 100, trackul le-a intrecut pe Ariana Grande si Iggy Azalea cu Problem sau Fancy, fostul no. 1 in clasamentul american.

Ce parere aveti de acest nou track ?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *