Calum Scott lanseaza albumul "Only Human"
2018-03-09 17:51:47

Calum Scott lanseaza albumul de debut – Only Human. Materialul este disponibil pentru download/stream pe toate platformele digitale.

Artistul si compozitorul britanic a inceput senzational anul 2018. Single-ul „You Are The Reason” a depasit 100 de milioane de ascultari la nivel mondial, in timp ce videoclipul a depasit 20 de milioane de vizualizari in primele doua saptamani si se apropie rapid de 60 de milioane.
Recent, Calum a prezentat publicului o interpretare inedita a aceluiasi single, impreuna cu Leona Lewis.

“Pentru mine, Only Human inseamna sa iti accepti sentimentele si sa fii ok cu starea in care te afli”, spune Calum, care continua: “ascultand aceste piese imi doresc ca oamenii sa accepte cine sunt, astfel, sa avem mai putina frica in lume si mai multa dragoste”.

Cu sensiblitatea consacrata prin care isi spune povestile in melodii, Calum prezinta single-uri precum balada de pian “Hotel Room”, iar intregul material imbina un cumul de emotii, capteaza izolarea adolescentina, apoi aduce un omagiu prietenului sau care i-a fost alaturi in momente de cumpana sau un omagiu adus orasului sau natal, aflat în nordul Angliei.

Versiunea lui Calum pentru single-ul original cantat de Robyn, “Dancing On My Own”, a devenit o senzatie globala si a fost certificata Platinum in cinci tari, inclusiv in Statele Unite. Acesta a fost cel mai bine vandut single din Marea Britanie, in 2016 si a fost nominalizat la Brit Awards, pentru cel mai bun single. Piesa are peste 550 de milioane de ascultari in intreaga lume, in timp ce vizionarile videoclipului se apropie de 250 de milioane.

Materialul „Only Human” include 11 piese originale, dar si 3 versiuni speciale.

Only Human:
1. If Our Love Is Wrong
2. Give Me Something
3. Rhythm Inside
4. You Are The Reason
5. Come Back Home
6. Stop Myself (Only Human)
7. Dancing On My Own
8. Only You
9. Won’t Let You Down
10. What I Miss Most
11. Hotel Room
12. Good To You
13. Not Dark Yet
14. Dancing On My Own (Tiësto Remix)

Poti asculta/descarca (de) aici, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *