Cabron si What's Up sunt "La inaltime"
2016-12-01 17:12:13

Cabron ramane in continuare „La inaltime”. Este si iarna aceasta pe val cu single-ul „La masa mea”, colaborarea cu Stefan Banica, iar astazi lanseaza o noua piesa, extrasă de pe urmatorul album – „Lupu’ DPM”. „La inaltime” este un featuring electrizant cu What’s Up. Cei doi artisti au mai colaborat in urma cu 3 ani, cand au lansat “Iarna pe val.

Piesa este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music.

Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din România. Si-a inceput cariera in 1999, cand a infiintat, impreuna cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai tarziu a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt „Arata-le la toți”, o colaborare cu Pacha Man si Jazzy Jo, „Iarna pe val”, „Frunzele si iarba”, „Da-o tare”, un featuring cu Smiley si Guess Who, „Vocea ta” cu Voltaj sau „Adevar sau minciuna” feat. Nicoleta Nuca.

What’s Up a colaborat recent cu Cristina Vasiu pentru piesa “Hot de inimi”, iar anul acesta a lansat alaturi de Dorian Popa piesa “Buze”, cu peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube, dar si single-ul “Bine”. Fie ca vorbim despre piesele solo sau de colaborari cu alti artisti, releasurile lui What’s Up aduna milioane de vizualizari pe YouTube si ocupa primele locuri in topurile muzicale, precum “Taxi”, “Bine”, “Nu pune la suflet” (alaturi de Ruby), “Dulce Amar” (DJ Sava feat Alina Eremia & What’s Up) etc.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impruna noul single semnat Cabron, “La inaltime”, un featuring cu What’s Up, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *