Cabron a lansat albumul „Gemeni"
2018-10-04 15:40:30

Dupa ce a lansat single-ul „Strada”, Cabron prezinta albumul „Gemeni”, un material realizat de artist impreuna cu HaHaHa Production si lansat in coproductie cu Cat Music.

“Eu sunt zodia Gemeni, asa ca am ales acest nume de album tocmai pentru ca ma caracterizeaza, eu sunt in acelasi timp si personajul pozitiv si personajul negativ”, povesteste Cabron.

Albumul „Gemeni” include 12 piese. „Pe scurt”, „PaTrap”, „Iar”, „Stapanu'” si „Strada” pot fi ascultate deja pe canalul de YouTube al artistului ( https://goo.gl/D7joSE ), dar materialul contine si piese noi precum: „Uite-l!”, „Adevarat”, „Lupii sar” sau „Priveste cerul”.

“Sunt cel mai multumit de acest album, dintre toate pe care le-am scos pana acum. E scris intr-o saptamana si l-am tras in studio in doua zile. Am pus suflet, am simtit ca trebuie sa-l lansez exact cum e acum”, adauga Cabron.

Cel mai recent album Cabron este disponibil pe toate platformele de streaming si download: https://Cabron.lnk.to/Gemeni.

Cabron activeaza pe piata muzicala din Romania de 20 de ani. A inceput cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. In 2006 a lansat primul album solo, “Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. In 2008 a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hituri la toate radiourile din Romania, printre ele numarandu-se „Arata-le la toti”, „Iarna pe val”, „Frunzele si iarba”, „Da-o tare”, „Vocea ta” , „La masa mea”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *