Burlacul a fost sedus! Vinovata: Anca Pop
2015-07-30 23:09:00

music-picture (17)

Dupa recentul pictorial din revista Playboy, Anca Pop da lovitura din nou, alaturi de …. atentie, fetelor, nu fiti prea geloase! … “Burlacul” Andrei Andrei. Cei doi au filmat impreuna videoclipul pentru cel mai nou cover al artistei, “Help Me Lose My Mind”, de la Disclosure.

Dupa indrazneata sa piesa, “Free Love”, care a strans aproape 1.400.000 de vizualizari pe Youtube, frumoasa artista din Vancouver, intoarsa pe meleagurile natale, demonstreaza inca o data ca stilul de viata care o defineste este, cu siguranta, unul liber si dezinhibat.

O persoana deschisa catre provocari si dezinhibata, Anca Pop este o artista care atrage prin originalitate si curaj, asadar, prin noul sau cover va reusi inca o data sa incinga atmosfera.

Videoclipul filmat la malul marii ii prezinta pe cei doi in ipostaze provocatoare, intr-o scena unde senzualitatea si dezinvoltura joaca un rol fruntas. Scenariul videoclipului pare desprins din fantezia oricarei femei care viseaza la clipe de tandrete alaturi de barbatul iubit, pe o plaja pustie, unde valurile, nisipul si cerul liber sunt singurii martori ai iubirii lor.

Fiind recunoscuta ca o sustinatoare a exprimarii libere, Anca Pop reuseste si de acesta data sa transmita acest mod de a trai. Cu toate ca in “Free Love” artista a transmis ideea de exprimare a sexualitatii in mod cat mai direct, in noul sau videoclip ea pune accentul pe iubire, pe persoana iubita, cea care ii poate trezi toate simturile. Artista a abordat melodia intr-o maniera proprie, astfel noul cover poarta semnatura Ancai Pop de la interpretare, pana la videoclip.

Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *