Bucharest Playhouse, O Şcoală Ca Afară– Educaţie teatrală la un alt nivel
2021-01-18 19:39:18

După o carieră de succes în lumea actoriei la nivel național cu roluri în filme și seriale de succes, precum “Pariu cu Viața”, “Arestat la domiciliu”, “Palatul Pionierilor”, 8 ani ca actor în teatrul românesc, Costin Cambir a urmat calea străinătății, studiind în SUA (unde a urmat cursurile Ivanei Chubbuck) și Londra ( actor al Identity School of Acting). Actorul cu experienţă internaţională la activ a revenit recent în România, unde va deschide, în curând, o școală inspirată de metodele internaționale de învățare care i-au pregătit pe Halle Berry, Charlize Theron, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, John Boyega, și adunate într-un curriculum complex, cu elemente formale și non-formale, de dezvoltare artistică și personală continue.

Bucharest Playhouse – O Şcoală Ca Afară, așa cum îi place fondatorului ei, Costin Cambir, să o denumească – va fi spațiul unde toate abilitățile necesare în actorie vor fi duse la un alt nivel și ce reprezintă un plus valoare pe piața de profil.

Bucharest Playhouse își dorește să fie o școală profesionistă part-time de actorie din România, a cărei catedră este formată exclusiv din actori educați peste hotare. Ne propunem să predăm un curriculum inspirat din marile centre educaționale din vest, Londra și Los Angeles, care să se adreseze oricui își dorește să învețe tainele acestei fascinante meserii.  Studenții pot aplica la audiții indiferent de pregătire, experiență sau vârstă. Cursanții admiși vor fi bine antrenați fizic, preciși mental și ghidați în a-și cultiva curiozitatea în toate domeniile cunoașterii naturii umane. Modul după modul aceștia vor fi întâmpinați de diverse metode predate în Occident, pentru a li se permite să își aleagă și descopere singuri un stil propriu și personal, cu care să fie capabili să construiască un rol fermecător și credibil, indiferent de mediul interpretării. Bucharest Playhouse va organiza anual un showcase de vară și un filmcase de iarnă, într-unul din teatrele, respectiv cinematografele din București, unde vor fi implicați 100% cursanții BPH.“ declară Costin Cambir, fondatorul Bucharest Playhouse – Bucureşti.

Primele audiții vor avea loc în luna martie pentru primele două grupe a câte 12 studenți. 

Pentru mai multe info și pentru înscrieri, vizitează site-ul www.bucharestplayhouse.ro şi pagina oficială de Facebook – https://www.facebook.com/bucharestplayhouse.

Grăbește-te să prinzi un loc între primii cursanţi ai inovatoarei școli de actorie din România, Bucharest Playhouse!

Costin Cambir este fondatorul școlii și organizației culturale Bucharest Playhouse. A studiat actoria în București, Los Angeles și Londra. Are douã licențe în Arta Actorului, absolvind în 2008 Universitatea Spiru Haret la clasa Sanda Manu, apoi în 2009 UNATC București la clasa Doru Ana, urmând cele două facultăți în paralel. A jucat în peste 200 de episoade în seriale românești, inclusiv în producțiile de succes Pariu cu Viața și Arestat la Domiciliu. Timp de 8 ani a fost actor angajat permanent al Teatrului din Târgovişte, unde a urcat pe scenã în zeci de spectacole. În 2015 a reprezentat România în calitate de actor în rol principal la Festivalul Internațional de Film  „Sundance” din SUA. După această experiență americană, a plecat la studii în Los Angeles, la studioul Ivanei Chubbuck, celebra profesoară de actorie care le-a fost mentor lui Brad Pitt, Jim Carrey, Charlize Theron, Halle Berry, Sylverster Stallone și mulți alții. Mai târziu, a fost admis în Londra la Identity School of Acting, cea mai prestigioasă școală de actorie part-time a Regatului Unit, unde a petrecut doi ani sub îndrumarea unor profesori de top din lumea teatrului englezesc.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *