Bryan Adams a lansat albumul "Shine A Light"
2019-03-04 13:36:07

Castigatorul premiului Grammy, Bryan Adams, a lansat albumul “Shine A Light”, realizat in co-productie cu compozitorul Ed Sheeran. Bryan l-a cunoscut pe Ed in Dublin, la unul dintre show-urile sale si au tinut legatura de atunci. Intr-o zi i-a trimis pur si simplu un refren, o idee de piesa, despre care stia doar ca ar vrea sa se numeasca “Shine A Light”. Bryan l-a intrebat pe Ed daca ar fi interesat sa colaboreze. La scurt timp, dupa cateva zile, Ed i-a trimis cateva versuri care completau refrenul si de atunci cei doi au continuat sa colaboreze.

“Ma bucur ca pot sa adaug in palmaresul meu acest album! Tot materialul este un melanj fin de pop, rock si R&B. Totodata, noul album include si un duet cu popstarul Jennifer Lopez, “That’s How Strong Our Love Is”. Sa lucrez cu Jennifer mi s-a parut nemaipomenit, vocile noastra suna senzational impreuna!”, declara Bryan.

Odata cu lansarea albumului “Shine A Light”, Bryan Adams si-a inceput si turneul international de promovare, care include Marea Britanie, Australia si Europa.

Poti asculta/ descarca albumul: https://umusic.lnk.to/ShineLightPR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *