BRUNO MARS & CARDI B - FINESSE
2018-01-05 18:02:33

Superstarul Bruno Mars face echipa cu revelatia hip-hopului in 2017, Cardi B pentru un nou remix al “Finesse”, extras de pe al treilea album al artistului – 24K Magic, nominalizat la GRAMMY.

Mars a avut un 2017 plin, cu șase nominalizări la GRAMMY, inclusiv recunoașterea în “Big Three” cu 24K MAGIC (Album of the Year), single-ul eponim de pe album (Record of the Year) și “That’s What I Like” (Song of the Year). Mars a primit, de asemenea, trei nominalizări în categoria R&B, printre care Best R&B Performance, Best R&B Song pentru “That’s What I Like” și Best R&B Album pentru 24K MAGIC. A 60-a gala a Premiilor GRAMMY va avea loc pe 28 ianuarie.

DESPRE BRUNO MARS

Câștigătorul premiului GRAMMY de cinci ori și cel de-al 27-lea artist premiat GRAMMY, Bruno Mars este un cântăreț, compozitor, producător și muzician care a vândut peste 180 de milioane de single-uri in întreaga lume, făcându-l unul dintre artiștii cei mai bine vânduti din toate timpurile. Recent, albumul 24K Magic, certificat de critici și RIAA cu dublu-platină, a marcat primul său debut in topul Billboard 200, reusind sa se mentina in primele 10 locuri pentru o perioadă impresionantă de 44 de săptămâni consecutive. Totodata, single-ul “24K Magic” a fost certificat de 4 ori cu Platina de către RIAA. “That’s What I Like”, certificat de sase ori cu platina, a urcat pe locul 1 in Billboard Hot 100, marcand al saptelea single al artistului ce se claseaza in fruntea Billboard Top 100, ajungand totodata si pe locul 1 in topul Hot R&B Songs, unde a ramas timp de 19 săptămâni consecutive.

Mars este primul artist care are două melodii care au petrecut mai mult de 24 de saptamani in top 5 din TOP 100 (“That’s What I Like” și “Uptown Funk”).! El este singurul artist din ultimul an care are un single certificat de patru ori cu platină și unul de șase ori de pe același album.

Cu șapte #1 in Hot 100, Mars este pe primul loc printre artiștii de sex masculin cu cei mai mulți #1 din acest deceniu, depasindu-i pe Justin Bieber, Drake, Eminem și The Weeknd. Mars a călătorit pe glob in turneul “24K Magic World”, care a vândut peste 1 milion de bilete într-o singură zi. În 2015, Bruno a dominat topurile muzicale cu single-ul “Uptown Funk”, care a primit trei premii GRAMMY, inclusiv Record of The Year.

DESPRE CARDI B

Cardi B, artista nominalizata la GRAMMY, incheie anul 2017 cu lansarea unui nou single “Bartier Cardi”, o co! laborare cu 21 Savage. În timp ce Cardi este prezenta pe mai multe piese de succes – “No Limit” de la G-eazy, “Motorsport” de la Nicki Minaj și “La Modelo” de la Ozuna – “Bartier Cardi” este follow-up-ul oficial al hit-ului “Bodak Yellow”. Cardi B a fost numita al treilea artist, alaturi de The Beatles si Ashanti si primul rapper care reuseste sa aiba primele 3 piese simultan in top 10 din Top Billboard Hot 100.

“Bodak Yellow”, certificat de trei ori cu platină, a avut o creștere astronomică în acest an – mentinandu-se pe locul #1 in Billboard Hot 100 timp de cinci săptămâni consecutive, făcând-o pe Cardi B primul rapper de sex feminin care ajunge #1 de la Lauryn Hill în 1998. Cardi B și “Bodak Yellow” au fost prezentate pe mai multe liste “Best Of”, printre care Rolling Stone, New York Times, Washington Post, Ti! me, Billboard și Vanity Fair. Cardi a fost, de asemenea, prezenta in Forbes “30 under 30”.

In acest an, Cardi a avut o serie de aparitii si evenimente live, incluzand Jimmy Kimmel Live in Brooklyn, pre-show MTV Video Music Awards, spectacolul post BET Awards, si pe coperta unor publicatii cunoscute ca Fader Summer Music Issue, Rolling Stone, New York Mag – și, cel mai recent, “Year In Music” a lui Billboard.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, Cardi B a primit 9 nominalizări la premiile BET Hip Hop și a câștigat 5 premii (Single of the Year, Best Hip Hop Artist, Hustler of the Year, Premiul Made-You-Look, Best Mixtape) și 2 dintre cele mai bune nominalizări la premiile BET (pentru “Best New Artist” și “Best Female Hip Hop Artist”).

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Finesse”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *