BRUJA a lansat conceptul de VINERI 13
2020-11-16 23:37:15

Spui Vineri 13 și te gândești la frici și oportunități nefirești din partea vieții, care să îți aducă aminte de faptul că și ghinionul face parte din existența noastră. Dar… enough is enough! BRUJA a lansat conceptul de Vineri 13, care înseamnă că, timp de 6 săptămâni, vom putea urmări o piesă nouă de-a artistei – în fiecare Vineri, de la ora 13:00, ai ghicit!

Prima piesă care a deschis acest concept este FAX, fiind ca o introducere și o introspecție în același timp:

Vineri 13 este un fel de EP pe repede înainte și voi posta în fiecare vineri la ora 13:00 o piesă nouă pe canalul meu de YouTube. Vineri 13 are o multitudine de reprezentări superstițioase și este văzută ca fiind o zi ghinionistă în Occident. Cum superstițiile se nasc din frică, am ales să transform frica în ceva frumos și creativ.

Există anumite frici în rândul artiștilor muzicali de la noi, acelea fiind: frica de a nu posta piese random, de a nu posta mai multe single-uri într-o lună etc etc. Sparg tiparele cu piese săptămânale pentru că nu mi-e frică și pentru că așa vreau eu. :)) Nu-mi pasă! Nu-s superstițioasă și nu mă supun regulilor. Am stat destul pe bară din cauza fricilor altora. Mie nu-mi este frică. Dezvoltăm pe parcursul vieții, frici și superstiții împrumutate de la alții care ne limitează creativitatea și the joy of life. Hai să luăm negativul și să-l acceptăm, să-l iubim și să-l transformăm în frumos, în pozitiv. Hope you’ll enjoy this one! Pwp”, adaugă BRUJA.

Așadar, haideți să dăm împreună o notă de pozitivitate și o semnificație mult mai bună ideii de Vineri 13. Este momentul să renunțăm la frici și să ne bucurăm de ceea ce ne place cel mai mult, adică de muzică.

Iar, pentru cei care se înțeleg bine cu social media, să știți că am lansat și un filtru de Instagram care se numește VINERI 13. Asta așa, că poate vă vin idei și vreți să facem împreună a greater good 😊

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *