Bros Project feat. Rela Rox - Jamiati (videoclip nou)
2015-04-09 16:54:07

Red Clover Media ne mai aduce un nou single, de data aceasta fiind vorba despre “Jamiati”, interpretata de catre Bros Project feat. Rela Rox, piesa beneficiind si de un videoclip regizat de catre Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production).

Dupa ce au produs mai multe piese pentru alti artisti cum ar fi: Vescan feat. Kamelia – Piesa mea preferata, Alessia feat. Pavel Stratan – Vorbe letale, Noaptea Tarziu feat. Aiyana – La bunica, baietii de la Bros Project vin cu propriul lor single in colaborare cu Rela Rox, o tanara cu care au mai colaborat si in trecut. Piesa a fost compusa de Goja Ovidiu, Diac Ciprian si Rela Rox, iar versurile au fost scrise de frumoasa Rela Rox.

“Jamiati” este o piesa de vara, de dragoste, care transmite multa energie pozitiva. “Suntem foarte incantati de aceasta melodie, am incercat sa facem o combinatie de stiluri cu influente orientale si pop rock. Pentru aceasta melodie am ales sa colaboram cu Rela Rox deoarece ne-a placut ideea ei din prima clipa. Consideram ca i se potriveste foarte bine vocea pe acest gen si speram sa fie o piesa bine primita.”, au spus cei de la Bros Project.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *