BRomania a cucerit Romania printr-un show incendiar la Sala Palatului – invitati speciali Antonia si Carla's Dreams
2016-04-20 10:47:37

Duminica seara, Sala Palatului din Bucuresti s-a umplut de tineri dornici sa vada show-ul de stand-up al lui BRomania.

Peste 3500 de spectatori au ras, s-au bucurat de momentele create de Matei Dima si de cele doua colege ale sale de la Global Entertainment – Laura Giurcanu si Cristina Ich.

Seara a fost deschisa printr-un moment de stand-up sustinut de Laura Giurcanu, apoi un mini concert al Antoniei, precum si o scurta interventie a Cristinei Ich, urmata de show-ul BRomania. Cei de la Carla’s Dreams au continuat cu un concert in care s-au auzit hituri precum “Te rog” sau “Sub pielea mea”. Finalul show-ului i-a apartinut tot lui Matei Dima (BRomania) care a incheiat cu o parte de improvizatii.

In doar un an, BRomania a devenit unul dintre cele mai cunoscute si iubite branduri din online, cucerind publicul prin glumele inspirate, vine-uri, colaborari cu cele mai cunoscute vedete din Romania sau sketch-uri cu milioane de vizualizari.

A urmat firesc un turneu de stand-up in foarte multe orase din Romania, show-uri sold out, cu sute de participanti.

Matei Dima este actor la baza, are studii si experienta ca regizor.

Este castigatorul primei editii de YouTube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul facut pentru rapper-ul Destorm (“See Me Standing”) – printre castigatorii acestui eveniment: Eminem, Taylor Swift, Macklemore si Ryan Lewis.

El a facut vine-uri in Los Angeles impreuna cu King Bach (unul dintre cei mai cunoscuti vine-ri), si cand a venit in Romania, a inceput sa faca glume cu mai multe persoane publice de la noi: INNA, Antonia, Smiley, Horia Tecau, dar si sketch-uri cu Mihai Bendeac.

A facut regia videoclipului lui Carla’s Dreams cu Loredana Groza – “Lumea ta”, si co-regizor al celui mai recent video CSD “Te rog”, dar si Rock the Roof Venice Beach – INNA.

In perioada urmatoare, BRomania va sustine show-uri in Cluj (pe 22 aprilie), Iasi (29 aprilie) si Londra in mai, pregateste un nou turneu in toamna si proiecte video pe online pe pagina de Facebook BRomania.

Va astept cu parerile voastre. V-a placut?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *