Brighi feat. Silviu Pasca - Motivul meu (videoclip nou)
2015-01-27 15:31:48

Cu o voce superba, indragita Brighi revine in atentia publicului cu un featuring cu Silviu Pasca, “Motivul meu”, o piesa de dragoste ce beneficiaza de un videoclip foarte interesant prin care ne arata ca toti avem dreptul la iubire, indiferent de culoare, gen, religie sau alte criterii.

Semifinalista “Vocea Romaniei”, Brighi, lanseaza single-ul si videoclipul “Motivul meu”, feat. Silviu Pasca, o poveste cinematografica, plina de romantism si emotie, care recreaza in detaliu 6 casatorii inspirate din cultura si traditiile occidentale.

De aceasta data, Brighi interpreteaza rolul invitatului special, care aduce pe note muzicale cea mai frumoasa declaratie de dragoste, iar Silviu Pasca este maestrul de ceremonii. Pentru videoclipul “Motivul meu”, Brighi are si o noua imagine, care celebreaza feminitatea si sensibilitatea, iar pentru productia si imaginea din clip, artista a colaborat cu Andra Moga (stilist), Alex Ifimov (hair si make-up) si regizorul Slava Sirbu. Clipul a fost filmat in urma cu cateva luni la Palatul Mogosoaia.

“Piesa vorbeste despre iubirea fara limite, iubirea care trece dincolo de aparente si dincolo de barierele indoctrinate, de-a lungul timpului, in mintile oamenilor. Ma consider norocoasa pentru ca am descoperit ce inseamna iubirea adevarata si ca am parte de ea in fiecare zi. Prin intermediul acestei piese va doresc tuturor sa aveti parte de iubire deplina. Viata ne da milioane de MOTIVE sa zambim!”, declara Brighi.

Compusa de catre Max Chisaru, Bodea Constantin, Andrei Mihai, Diana Moraru, Vlad Munteanu, Smiley, Silviu Pasca si Alexandru Gheorghe, piesa “Motivul meu” este o frumoasa declaratie de dragoste in care sunt enumarate miile de motive care ne fac sa zambim atunci cand suntem indragostiti, de la vocea persoanei iubite, la zambet, pana la cuvintele frumoase si afirma ca dragostea nu tine cont de varsta, sex sau culoare.

De la mega-colaborarea cu Snoop Dog pentru single-ul “Play me like a violin”, frumoasa artista a lansat feat-uri cu Speak, Pacha Man sau Dorian, iar single-ul “Motivul meu” este lansat dupa participarea in cadrul celui de-al patrulea sezon “Vocea Romaniei”, unde Brighi a ajuns in semifinala.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *