Brett Dennen lanseaza un nou album "Por Favor"
2016-05-24 17:21:23

Brett Dennen lanseaza un nou album “Por Favor” in colaborare cu ELECTRA Records.

“Por Favor” se afla in acest moment pe prima pozitie in top-ul iTunes. Produs de detinatorul premiului Grammy, Dave Cobb (Chris Stapleton, Jason Isbell, Sturgill Simpson), albumul a fost inregistrat in Nashville si a reusit sa atraga doar cuvinte de lauda si recenzii pozitive.

Despre ideea ce a stat la baza procesul de creatie a albumului “Por Favor”, Dennen declara “Cand spui ‘te rog’, inviti ceva in viata ta. Poate parea ca esti prea vulnerabil, dar insusi faptul de a recunoaste ca ai nevoie de ceva, te face puternic. A fi constient de o anume slabiciune, este o tarie de caracter in sine. Vulnerabilitatea era un cuvant care imi venea des in minte in momentele de creatie. Este ceva de care imi este frica? Pot sa dezvalui mai mult? Cat de departe pot merge? Care este directia mea si cand ajung la destinatie?”

Iar Cobb a adaugat “Am lucrat cu Brett din cauza felului in care balanseaza melodiile. Este foarte atemporal in creatiile sale, si poti descoperi acest lucru in sunetul muzicii sale. Albumul a avut parte de un process intens de creatie, si fiecare nota are personalitatea ei aparte.”

“Por Favor” este al 6-lea album, si vine la cativa ani dupa “Smoke And Mirrors” din 2013. Albumul a fost laudat si de critici, Rolling Stone numindu-l “cea mai puternica creatie pana acum” in timp ce NPR l-a descries ca fiind “o lucrare personala extrem de puternica”.

iTunes: https://itunes.apple.com/ro/album/por-favor/id1090539882

Asadar, va astept cu impresii. Va place sau nu noul album?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *