BREAKING NEWS: ”Vara asta” Levent Sali solicita pompierii!
2016-05-18 15:06:14

Cine ar fi crezut ca o fata poate izbucni atatea flacari in jurul ei? Levent Sali a fost la fata locului si ne povesteste:
”Eram in club cu prietenii mei, radeam, ne distram… Si totusi, de unde vine fumul asta? ne intrebam toti.
Cand ma uit, la masa alaturata, ce sa vezi frate… era o tipa sexy, cool, mai fierbinte ca vara. Atat de fierbinte, incat totul a izbucnit in flacari! Iar inima mea a inceput sa bata foarte, foarte tare.”

Pompierii au ajuns imediat la fata locului si au reusit sa stinga focul, insa inima lui Levent a ramas cu o rana grava: tanjeste dupa inima fetei care a izbucnit incendiul!
Da un click aici si contribuie si tu cu un pahar de apa. Poate ”Vara Asta”, reusim sa vindecam rana!

Mai multe informatii despre aceasta isprava, aflati chiar de la victima: https://www.facebook.com/LeventSaliOfficial/?fref=ts

Levent Sali este un tanar si foarte talentat actor, un cantaret pasional, de origine turca.
Cunoscut din serialele fenomen Pariu cu viata si O noua viața, dar si din prestatiile faimoasei trupe Lala Band, Levent a dat lovitura din nou in 2014 cu rolul principal pe care l-a jucat in filmul Selfie o comedie cu si despre tineri, o productie MediaPro Pictures si ZAZU Film, in regia Cristinei Iacob.
Protagonist va fi si in Selfie 69, continuarea peliculei Selfie, a carei premiera va avea loc anul acesta.

Levent Sali a avut mare grija si de cariera muzicala. Anul 2015 a insemnat momentul in care el a inceput sa se concentreze pe cariera muzicala solo. A debutat cu primul lui single, Copacabana, compus de Catalin Dascalu si Alexandra Stanciu si tot în 2015, a lansat si piesa Unde pleci, alaturi de Claudiu Zamfira, o productie Under Clover.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit sa ascultam ”Vara asta”, single-ul ce poarta de asemenea amprenta Under Clover, fiind insotit de un video lyric realizat de Ionescu Alin, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *