Brando plutește în jurul L.A.-ului pentru noul său single: Yes Or No
2021-03-25 16:09:40

După anul de succes 2020 și interpretarea strălucită a piesei „Mysterious Girl” a lui Peter Andre, Brando face din nou valuri cu al doilea lui single din 2021: „Yes Or No”. Noua piesă, însoțită de un videoclip original, care va apărea în curând și va rezona cu siguranță cu toți cei care și-au dorit vreodată să obțină o doză în plus de claritate în ceea ce privește o relație omantică.

Printr-o simplă întrebare plină de relevanță globală, „Yes Or No” este o melodie de dragoste deosebită, care face parte din selecția riguroasă de hit-uri ale lui Brando. Vocea sa remarcabilă este acompaniată de un instrumental playful și de linii melodice captivante. Creația artistului se va bucura de susținerea fanilor muzicii dance din toată lumea, care, fără îndoială, vor descoperi în această piesă o nouă obsesie.

„Yes Or No” este una dintre piesele mele preferate. Este atât de directă și ușor de înțeles pentru oricine a fost într-o relație în care partenerul său avea second thoughts în legătură cu aceasta. Sper ca fanii mei să simtă piesa foarte aproape de ei și să vibreze împreună cu ea, de parcă ar fi chiar a lor., ne spune Brando entuziasmat.

Brando este un cântăreț și compozitor din California, care se inspiră constant din numeroase influențe muzicale, pe care le-a testat pe parcursul anilor săi de formare. Printre piesele sale pe care trebuie neapărat să le asculți, menționăm hit-ul „Body”, în colaborare cu duo-ul canadian Loud Luxury, care are peste 200 de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 800 de milioane de stream-uri pe Spotify. De asemenea, colaborarea cu Don Diablo, materializată prin piesa „Congratulations”, a adunat mai mult de 38 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Mediabase Dance Chart din SUA a explodat datorită acestei piese, „Congratulations” bucurându-se de numeroase apariții la radio. Single-ul lui Brando din 2020, „Look Into My Eyes”, remake al piesei de succes „Would I Lie To You”, interpretată de Charles & Eddie, a fost 10 săptămâni în vârful topului airplay din Australia. Piesa a detronat până și „Blinding Lights” a lui The Weeknd, devenind cea mai ascultată piesă a anului și acumulând până acum peste 46 de milioane de stream-uri pe cele mai populare platforme digitale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *