Boier Bibescu & The dAdA – OK (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Boier Bibescu revine in atentia publicului si lanseaza alaturi de membrii trupei The dAdA, “OK”, o piesa vesela si motivationala, prin intermediul careia ne indeamna sa vedem partea pozitiva a lucrurilor.

“Prima data am compus refrenul, iar celelalte versuri au venit in urma experientelor mele, atat cele bune, cat si cele rele. Cu baietii de la The dAdA am colaborat pentru prima data acum trei ani, cand le-am remixat piesa “Ne doare la”. A venit momentul sa facem si o piesa impreuna, care ne reprezinta pe toti”, spune Boier Bibescu.

De cealalta parte, baietii de la The dAdA au adaugat: “De cand am vazut versurile, am stiut ca piesa ni se potriveşte, ne-a placut pe loc. La clip a fost mare caterinca, am ras mult, mai ales ca am avut in jurul nostru si mulţi actori de comedie. A fost relaxant, distractiv şi am avut un vibe bun, se vede asta si in clip”.

Pentru productia piesei, Boier Bibescu a colaborat cu Alex Mataev, iar regia videoclipului este semnata chiar de catre artist, alaturi de Stella.

Dintr-un clip colorat si plin de energie, precum “OK”, nu avea cum sa lipseasca gasca lor de prieteni, asa ca artistii i-au invitat pe platoul de filmare si s-au pus pe distractie. Printre protagonisti se regasesc Simona Nae, Natanticu, Alex Mataev, Stella, Andrei Chermeleu, Tamy, Cristi Martin si multi altii.

Comentarii