Boier Bibescu lansează clipul #StareDeShow, alături de Puya, Jon Băiat Bun, Rashid şi Alex Velea
2015-08-21 16:02:51

Stare de show

Vara lui 2015 a fost una plină de evenimente pentru Boier Bibescu. Artistul a lansat single-urile “Ok” (feat. The dAdA), “Îmi e dor” (feat. Alex Velea) şi o colaborare cu trupa Colors In Stereo pentru piesa “Soare” şi, chiar dacă s-a căsătorit şi a devenit tătic, continuă să rămână în aceeaşi #StareDeShow, care se pare că i-a molipsit şi pe Puya, Jon Băiat Bun, Rashid şi Alex Velea.

Cei cinci artişti s-au “înarmat” cu mult chef de distracţie şi au ieşit pe străzile din Ferentari şi Sălăjan, unde au filmat videoclipul single-ului #StareDeShow.

În acelaşi spirit de amuzament, a fost creat şi artwork-ul piesei, care ni-i prezintă pe artişti sub forma unor caricaturi.

Despre noul lui single, Boier Bibescu mărturiseşte: “După ‘Îmi e dor’, care e o piesă mai nostalgică, simţeam nevoia de o băieţeala şi cum altfel dacă nu cu tovarăşii mei de studio şi în ultima vreme şi de scenă. Ne-am distrat mult la filmarea clipului, a fost o hărmălaie care s-a transformat într-o adevărată #StareDeShow”.

Boier Bibescu nu se opreşte la stadiul de artist producător şi compozitor, ci se implică şi în realizarea scenariilor propriilor videoclipuri, după cum s-a întâmplat deja la “Ok” şi mai nou la #StareDeShow.

Haideți să urmărim împreună clipul și apoi să-mi spuneți ce păreri aveți! Vă place?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *