Boier Bibescu feat. Alex Velea - Imi e dor (single nou)
2015-05-19 13:47:44

Iată că la o lună după ce ne-a spus că este “OK”, îndrăgitul Boier Bibescu revine cu un nou single, “Îmi e dor”, o reușită colaborare cu Alex Velea.

“Încă o dată mi-am pus trăirile în versuri, la fel ca în “OK”. De mult timp, eu şi Alex ne doream foarte mult să facem o piesă împreună. Când am compus single-ul, ne-am gândit la vremurile de demult, când ne bucuram de lucrurile simple precum relaxarea în jurul unui foc de tabără, distracţia la concerte în aer liber, de momentele când noi mergeam cu prietenele în parc şi nu în locuri pretenţioase”, spune Boier Bibescu despre noul lui single “Îmi e dor”.

De cealaltă parte, Alex adaugă: “Sunt bucuros că în sfârşit lansăm o piesă împreună. Plănuiam asta de când eram tineri:) Pentru mine, “Îmi e dor” este o continuare a colaborării fructuoase pe care am avut-o de-a lungul anilor cu bunul meu prieten şi fin, Boier. Doar că de data asta, găsindu-l în calitate de solist, dansator şi magician”.

Boier Bibescu şi Alex Velea nu sunt la prima colaborare, mai ales că cei doi artişti sunt prieteni de aproape zece ani. Prima colaborare dintre fin şi naş a fost la remixul piesei “Sus pe bar”, iar mai apoi artiştii au lucrat la hituri ca “A ta” – Corina, “Stinge lumina” – Ruby, “E marfă tare” – Alex Velea etc. Boier Bibescu s-a lansat acum câţiva ani sub aripa lui Smiley şi Don Baxter, care sunt şi “naşii” onorifici ai numelui lui de scenă. Artistul a stat în spatele multor producţii de succes din muzica românescă precum “I want cha” (Xonia & J. Balvin), “Arată-le la toţi” (Cabron), “Stinge lumina” (Ruby), “La muncă e nasol” (Puya) etc.

https://youtu.be/Kqfng8CJcQU

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *